Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 15.4.
Od 20 sati na rasporedu su hit filmovi od kojih smo izdvojili njih 5 uz emisiju "A-strana" i prigodnu seriju "Isus iz Nazareta"

TV Preporuke dana – Subota 15.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15.4.

SERIJE / EMISIJE

Isus iz Nazareta, HTV 2 u 20 sati

A-strana, HTV 1 u 20:15 sati
U četvrtoj epizodi učimo povijest, povijest festivala. Scena "A strane" postaje festivalska pozornica na kojoj ćemo se sjetiti Zagrebačkog, Opatijskog, Splitskog i drugih festivala koji su nam podarili neke od najljepših pjesama. Mladim glasovima koji festivale gotovo i ne pamte pridružit će se velikani festivalskih pozornica: Gabi Novak, Radojka Šverko, Drago Diklić, Petar Grašo.

FILMOVI

Hop, RTL u 20 sati
Spajajući vrhunsku animaciju s živom akcijom, HOP je komedija o U. Z.-ju, sinu tinejdžeru Uskrnog Zeke. Netom prije nego što će preuzeti obiteljski posao, U. Z. odlazi u Hollywood za snom da postane bubnjar. Susreće Freda, nezaposlenog lijenčinu s vlastitim neostvarivim ciljevima koji slučajno udari U. Z.-ja autom. TV premijera na RTL-u.

Herkul, Nova TV u 21:25 sati
Dwayne Johnson kao najsnažniji muškarac u povijesti čovječanstva! Povijesno-akcijski film Herkul snimljen je prema popularnom stripu Radical Comicsa. Uz Dwaynea Johnsona u Herkulu ćemo gledati i dobitnika Zlatnog globusa Iana McShanea, Rufusa Sewella, Josepha Fiennesa, Petera Mullana te za Oscara nominiranog Johna Hurta.

Ponos i predrasude, HTV 2 u 21:35 sati
Film mladog britanskog redatelja Joea Wrighta bio je nominiran za četiri Oscara (za scenografgiju, kostime, glazbu i glavnu žensku ulogu), proglašen je najboljim britanskim filmom 2006. (Empire Award) i osvojio još niz nagrada. Uloga Elizabeth Bennet proslavila je tada dvadesetogodišnju glumicu Keiru Knightley.

Djeveruše, RTL u 22 sata
U produkciji Judda Apatowa, koji nam je donio neke od najboljih komedija zadnjih 10-ak godina stiže još jedna fantastična komedija sa srcem i dušom koja je bila veliki hit kada se pojavila u kinima.

Kontakt, HTV 1 u 22:35 sati
Film je adaptacija romana Carla Sagana, nastalog prema priči Sagana i Ann Druyan, a njih dvoje bili su i koproducenti filma. Redatelj je filmaš Robert Zemeckis, a u glavnoj ulozi je neponovljiva Jodie Foster.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala