Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga epizoda serije Outcast na kanalu FOX
Druga sezona serije redatelja Roberta Kirkmana krenula je s prikazivanjem 10. travnja, a 17. travnja na FOX stiže druga epizoda

Druga epizoda serije "Outcast" na kanalu FOX

FOX, vodeća svjetska međunarodna TV kuća za emitiranje zabavnih televizijskih sadržaja i jedna od podružnica organizacije FOX Networks Group (FNG), najavljuje međunarodnu premijeru druge sezone serije Outcast redatelja Roberta Kirkmana. Deset epizoda druge sezone serije Outcast ekskluzivno će biti prikazane na kanalu FOX u više od 125 zemalja izvan SAD-a, a u Hrvatskoj je premijerna epizoda druge sezone prikazana 10. travnja u 22:55 h na kanalu FOX.

"Iako je priča o Outcastu prvenstveno priča o “nadnaravnom”, ona istražuje i način na koji se ljudi nose sa ekstremnim okolnostima u trenutku kada su njihovi bližnji u opasnosti. Upravo je to tema s kojom se publika diljem svijeta može povezati. Uzbuđen sam što će publika u više od 125 različitih zemalja uskoro imati priliku vidjeti kako će Kyle i ostali stanovnici Romea u drugoj sezoni serije, krenuti u borbu protiv sila tame u gradu koji postaje sve mračniji i opasniji.", rekao je Kirkman.

Premijeru prve sezone serije Outcast pogledalo je rekordnih 26 milijuna gledatelja diljem svijeta putem linearnog emitiranja i video izdanja na internetu i društvenim mrežama. U drugoj sezoni nastavlja se misterij o nadnaravnim i neobjašnjivim događajima koji su se dogodili u mirnom gradiću Rome, u Zapadnoj Virginiji. Kyleova (Patrick Fugit) opsjednutost postaje sve jača, te on pokušava učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi uspio zaštititi svoje najmilije; no nadnaravne prijetnje veće su i opasnije nego što je Kyle ikada mogao zamisliti. Otkrivajući tajne iz svoje prošlosti koja ga proganja, Kyle neće morati spasiti samo sebe, već cijeli gradić Rome. Premijerna epizoda druge sezone otkrila je nove misterije s kojima će se Kyle susresti. Druga epizoda serije Outcast bit će prikazana u ponedjeljak 17. travnja u 22:55h na kanalu FOX.

Cijela Kyleova obitelj prolazi kroz veliku krizu nakon smrti Meganinog muža – Marka. Kyleova sestra Megan (Wrenn Schmidt) je potpuno shrvana i ne želi komunicirati ni sa kime. Za to vrijeme Kyle pokušava pronaći krivca za nove slučajeve opsjednutosti u Romeu. Isprva je mislio kako je za to kriv misteriozni Sydney, no njegov nestanak navest će Kylea da preispita cijelu situaciju, te da krene u potragu za Sydneyjem. U potrazi mu se pridružuje poručnik Giles (Reg E. Cathey) koji počinje shvaćati kako se u Romeu događaju ozbiljne stvari – misterioznih slučajeva ubojstva je sve više, a krivaca nema. Zdravstveno stanje Kyleove majke Amber (Julia Crockett) sve je gore, što Kylea dodatno zabrinjava. Kada Kyle ode u mrtvačnicu identificirati Markovo tijelo, mrtvozornik mu otkriva ključan trag koji će cijelu potragu za Sydneyjem učiniti još misterioznijom.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E. Cathey kao šef policije Giles, David Denman kao pozornik Mark Holter, Kate Lyn Sheil kao Allison Barnes, Madeline McGraw kao Amber Barnes i Julia Crockett kao majka mladog Kylea Barnesa.

Ne propustite drugu epizodu serije Outcast u ponedjeljak 17. travnja u 22:55h na kanalu FOX.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala