Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Britanski televizijski klasik Dražesni pupoljci svibanjski na RTL Kockici
Od danas svi ljubitelji najboljeg dječjeg TV kanala moći će gledati seriju svakim radnim danom u večernjem terminu

Britanski televizijski klasik "Dražesni pupoljci svibanjski" na RTL Kockici

Dražesni pupoljci svibanjski, britanski televizijski klasik stiže u program RTL Kockice! Od ponedjeljka, 17. travnja, omiljenu kultnu humorističnu seriju svi ljubitelji najboljeg dječjeg TV kanala moći će gledati svakim radnim danom u večernjem terminu.

Dražesni pupoljci svibanjski prati obitelj Larkin koja živi na farmi Home Farm, smještenoj u idiličnoj engleskoj grofoviji Kent tijekom druge polovice pedesetih godina. Glava obitelji je Sidney Larkin (David Jason), otac obitelji koji upravlja velikim imanjem i koji cijeli svoj radni vijek nekako uspijeva izbjeći plaćanje poreza zbog čega postaje legenda u lokalnom poreznom uredu. Sidney živi s nevjenčanom suprugom Florence Daisy Parkier (Pam Ferris) s kojom ima sedmero djece: Mariette, Montgomeryja, Primrose, blizanke Zinniju i Petuniju, Victoriju i Oscara. Priča započinje dolaskom poreznika Cedrica Charltona (Philip Franks) koji od Sidneya želi naplatiti porez, a potom se posve neplanirano zaljubi u njegovu najstariju kćer Mariette (Catherine Zeta Jones), oženi je i ostane živjeti na selu.

Cijela serija prati raznorazne dogodovštine i avanture obitelji, koje počinju i završavaju na komičan način. Osebujna obitelj Larkin, u kojoj je svaki obrok gozba, izrazito se optimistično i ponekad luckasto postavlja prema izazovima, a u kombinaciji sa sjajnim glumačkim izvedbama jednostavno je neponovljiva!

U glavnoj ulozi je jedan od najvećih i najpriznatijih britanskih televizijskih glumaca David Jason, koji se proslavio ulogama Del Boya u humorističnoj seriji Mućke i inspektora Jacka Frosta u seriji Frostov pristup koji je za ulogu Sidneya Larkina dobio BAFTA-inu nagradu za najboljeg glumca u televizijskoj komediji 1992. godine.

Britansku kultnu seriju Dražesni pupoljci svibanjski ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na RTL Kockici!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala