Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.4.
Večeras ponovno od 20 sati pregršt filmova, a izdvojili smo i jedan dokumentarac

TV Preporuke dana – Subota 8.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.4.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Treća emisija otkriva tko je "zaslužan" za hitove. Iako su napisali više od 2000 pjesama, Zrinko Tutić i Tonči Huljić ne znaju formulu za hit. Koja će to pjesma postati, presudit će publika - ona je uvijek u pravu. Kako se autoru dogodi prava melodija? Kako napisati riječi koje će prepoznati i pjevati sve generacije? Kako su doživljavali svoje uzore: Arsena Dedića, Đorđa Novkovića, Rajka Dujmića, Dinu...?

Motel Bates, HTV 2 u 23:25 sati
Norma i Emma uzmu slobodan dan. Romero istražuje dvije tajanstvene smrti u White Pine Bayu. Norma se vraća na fakultet. Doznaju se tajne o Calebu i Dylanu.

FILMOVI

X-Men: Dani buduće prošlosti, RTL u 20 sati
TV premijera napetog nastavka mega uspješne franšize! X-Men i Wolverine morat će se vratiti u prošlost i uložiti nevjerojatan napor kako bi promijenili povijest i spriječili događaje koji bi mogli dovesti do potpunog nestanka mutanata, ali i ljudske vrste.

Na rubu, HTV 2 u 20 sati
Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad… Ovo je bio filmski debi redatelja Asgera Letha koji je prije ovog filma napravio samo jedan dokumentarac.

Robocop, Nova TV u 21:20 sati
Remake kultnog SF hita iz 1987. godine u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje se Joel Kinnaman. U novoj verziji radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život...

Nepoznato o poznatome, HTV 2 u 21:40 sati
Dobitnik Oscara Errol Morris donosi fascinantan portret Donalda Rumsfelda, ministra obrane u administraciji Georgea Busha mlađeg i glavnog organizatora rata u Iraku. Umjesto konvencionalnog intervjua Morris pušta Rumsfelda da nastupi i objasni svoje "pahuljice" - golem arhiv dopisa koje je gotovo pedeset godina pisao u Kongresu, Bijeloj kući, u svojoj tvrtki i dvaput u Pentagonu. Ti dopisi pružaju uvid u povijest - no ne vidimo što se doista dogodilo, već ono što Rumsfeld želi da vidimo. Ovaj film prikazuje povijest iznutra.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala