Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Massimo, Maja Bajamić, Remi, Tony Cetinski i Goran Lisica Fox biraju Zvijezdu
Počelo je snimanje novog glazbenog showa RTL-a

Massimo, Maja Bajamić, Remi, Tony Cetinski i Goran Lisica Fox biraju "Zvijezdu"

Foto: RTL, Instagram

Nakon iznimno uspješne dvije sezone glazbenog natjecanja Zvjezdice, došlo je vrijeme za njegovu „odrasliju“ verziju. Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se za novi glazbeni show Zvijezde kako bi pred članovima žirija, redom iznimno cijenjenih profesionalaca u glazbenoj industriji, pokazala što znaju i umiju svojim glasom. Samo jedan od njih bit će pobjednik i osvojiti vrijednu nagradu!

Najvažniju ulogu u novom glazbenom showu ima peteročlani žiri. Tony Cetinski, Massimo, Goran Lisica Fox, Remi i Maja Bajamić imaju veliku zadaću: pronaći pjevačku zvijezdu među talentiranim mnoštvom natjecatelja u dobi od 16 i 35 godina, a koji imaju samo jedan cilj – stati na pozornicu i zasjati kao nova pjevačka nada!

Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima.

Glazbeno putovanje je već počelo, a prva sezona Zvijezda snima se u Pinkovom studiju nedaleko Beograda po licenci Pink Media Grupe koja na istom setu snima vrlo popularnu verziju showa Pinkove zvijezde. Kroz cijelu glazbenu avanturu kandidate će voditi Antonija Blaće, jedno od najomiljenijih lica malih ekrana kojoj je glazba velika strast. Nakon uloge kreativne producentice showa Život na vagi, Antonija se vraća na male ekrane.

„Svaka emisija u kojoj na bilo koji način pomažemo u ispunjenu snova i želja je jedna divna priča. Velika je čast stati na pozornicu pred ovako šarolik i iznimno stručan žiri koji će kandidate itekako motivirati da se pokažu u najboljem svjetlu“, izjavila je Antonija, dodajući kako je počela potraga za novom hrvatskom pjevačkom zvijezdom!

Kako će izgledati potraga za Zvijezdom, saznat ćemo uskoro na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala