Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliko finale emisije Nikad nije kasno
Tko će od 12 kandidata ponijeti titulu najboljeg i otići kući s 50 tisuća kuna i pjesmom Tončija Huljića?

Veliko finale emisije "Nikad nije kasno"

Foto: RTL

Nakon devet emisija i ukupno 36 kandidata, emisija Nikad nije kasno dolazi do svog velikog finala! U nedjelju, 2. travnja u 22 sata 12 najboljih po izboru žirija odmjerit će snage, a samo jedan kandidat odnijet će titulu najboljeg, koja mu donosi 50 tisuća kuna te pjesmu Tončija Huljića napisanu samo za pobjednika.

A finale je izborilo šest dama i šest kavalira.

Regina Roslainec Bavčević rođena je u Poljskoj 1962. godine. Od malena ju je zanimala glazba, naročito pjevanje pa je već sa sedam godina krenula u glazbenu školu, gdje je svirala violinu. Igrom slučaja dobila je poziv da dođe svirati u Split, gdje je na kraju i ostala zbog ljubavi prema jednom Dalmatincu.

Slobodanka Boba Milušić rođena je u gradiću Pirotu na jugu Srbije, kraj granice s Bugarskom, a po zanimanju je aroma terapeut. Od 1981. nakon što je bila na razmjeni studenata u Velom Lošinju taj grad je postao njezin dom. Glazbenu karijeru započela je 1985. godine pjevajući u bendu punih 10 godina.

Elizabeta Vrban dolazi iz Rijeke. Betty, kako je od milja zovu prijatelji, odrasla je u glazbenoj obitelji, a njezin otac, danas 82-godišnjak, još je uvijek aktivan, pa tako zasvira trubu, harmoniku i gitaru. Njezino glazbeno obrazovanje započelo je u riječkoj glazbenoj školi zajedno s dvije sestre. Emisija Nikad nije kasno donijela joj i životnu promjenu. Naime, nakon 32 godine veze njezin Damir ju je konačno zaprosio.

Snježana Demarin rođena u Zagrebu, ali je već s mjesec dana s roditeljima preselila u Pulu, gdje je odrasla. Glazbu je zavoljela još u vrtiću, a u osnovnoj školi je nastupala kao solistica zbora te je išla i u glazbenu školu, gdje je učila svirati klavir. Sa 16 godina upisala je Glazbenu akademiju u Zagrebu, smjer klavir.

Irma Zrnčić-Čvarek rođena je 1952. godine u Mostaru, a školovala se u Čapljini i Zagrebu. Do mirovine (2014.) je radila u banci. Cijeli svoj život voli glazbu, pjevala je u nekoliko zborova, trenutno je članica Akademskog zbora Vladimir Prelog, ali se solo pjevanjem počela više baviti tek nakon što je otišla u mirovinu.

Sonja Gojak neodoljivo podsjeća na Tinu Turner, a dolazi iz Karlovca, ima 62 godine i, kako kaže, pjeva oduvijek. Počelo je kada je kao mala za kaznu dobila zabranu izlaska iz kuće pa je urlala, da bi se to urlanje na kraju pretvorilo u pjevanje.

Bruno Zebić godinama je radio kao urednik-voditelj na radiju u Kutini, Novskoj i Garešnici. Glazbom se počeo baviti u srednjoj školi kad je u Bendu KT svirao bubnjeve i pjevao. Kasnije je počeo pjevati po raznim zabavama i svadbama, a 1999. i 2000. sudjelovao je i na završnoj večeri festivala Zlatne žice Požege. Pjevao je aktivno do 2009., ali je prestao zbog bolesti i invaliditeta.

Darko Cerniar ima 47 godina, dolazi iz Rijeke i više od 20 godina radi u Vodovodu. Oduvijek se bavi glazbom i pjeva u klapi. U Nikad nije kasno prijavio ga je 18-godišnji sin.

50-godišnji Goran Bubalo Imoćanin je koji se u životu bavio raznoraznim poslovima, a glazba je njegova velika ljubav. U Imotskom je završio srednju školu, u Zagrebu studirao strojarstvo, no ostalo mu je još šest ispita do diplome. Neko vrijeme živio je u Belgiji, Njemačkoj, Nizozemskoj, ali se na kraju ipak vratio u svoj Imotski. U svom je životu, kaže, bio i pastir, i konobar, radio je sve i svašta, no kaže da mu je s kozama bilo najljepše i da bi uvijek odabrao biti pastir.

Krešimir Baričević ima 53 godine, dolazi iz Rijeke i da je bilo upornosti, danas bi imao zvanje diplomiranog kineziologa. Ipak, dogurao je do apsolventske godine, a onda osnovao obitelj i odustao od školovanja. Krešimir je jako sramežljiv i kaže da ga međuljudski odnosi ne vesele te da je asocijalan. U show je došao na nagovor Tončija Huljića, koji ga je zamijetio dok je svirao na ulici u Splitu.

Malo tko zna da je Darus Despot 'zaslužni čimbenik' što je grupa 'Karma' uspjela izvan granica Hrvatske budući da im je napisao mnoge hitove kojima su osvojili čak 16 država na tri kontinenta (Češka, Slovačka, Kina, Vijetnam...). Darus je po struci grafički dizajner i više puta je predložen za nominaciju nagrade 'Porin' u kategoriji dizajna ovitka CD-a. Krajem 90-tih počeo je snimati i svoje pjesme, ali se medijski nikako nije mogao probiti.

Vladimir Matica ima 61 godinu, ali zbog svoje rokerske karizme i energije nitko mu ne bi dao toliko. Kaže da je jako rano počeo raditi jer je od nečega morao živjeti, a punim plućima je počeo živjeti tek kad je otišao u mirovinu, prije tri godine. Glazbom se počeo baviti još ranih osamdesetih,  pjevao je u III. kanalu, a onda je uslijedila pauza u kojoj je počeo prakticirati transcendentalnu meditaciju, postao je reiki majstor, hodao po vatri…

Svaki od natjecatelja izvest će jednu pjesmu, a žiri u sastavu Tonči Huljić, Petar Grašo i Nina Badrić odlučit će tko je najbolji među najboljima!

Finale Nikad nije kasno na programu je u nedjelju, u 22:50h na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala