Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: nema više Kirurga
Serija s Cliveom Owenom u režiji Stevena Soderbergha se neće nastaviti jer se Cinemax vraća svojim akcijskim dramama

Službeno je: nema više "Kirurga"

Cinemaxova medicinska drama Kirurg u režiji Oscarovca Stevena Soderbergha (Traffic) ipak neće dobiti treću sezonu, javlja Variety.

Druga sezona je završila još u prosincu 2015. godine kad se činilo da je glavni lik, kirurg John W. Thackery (Clive Owen), mrtav uslijed operacije koju je pokušao odraditi na samom sebi. Nakon toga se govorilo da će serija vjerojatno nastaviti bez Owena, a nekoliko izvora je potvrdilo da je scenarij za treću sezonu naručen i tvorci serije Michael Begler i Jack Amiel su trebali ponovno uskočiti kao scenaristi i izvršni producenti.

Onda je stigla vijest da je serija trebala dobiti treću i četvrtu sezonu te potpuno novu glumačku ekipu koja bi radila u istoj bolnici, ali u drugom vremenu. Ideja je bila da se radnja prebaci 20 godina unaprijed u trećoj sezoni pa još 20 u četvrtoj (tako bismo gledali 1920-e pa 1940-e) kako bi gledatelji mogli vidjeti medicinski napredak tijekom desetljeća. Soderbergh je trebao režirati i te epizode.

„Nakon dvije kritički odlično prihvaćene sezone Kirurga na Cinemaxu ipak nećemo nastaviti s novim epizodama. Iako smo ponosni na seriju i vrlo zahvalni Stevenu Soderberghu i cijeloj ekipi, ipak se vraćamo onom originalnom Cinemax formatu, a to su akcijske drame“, stoji u službenoj izjavi Karyja Antholisa, predsjednika HBO mini serija i Cinemax programa.

Steven Soderbergh trenutno režira komediju Logan Lucky (Adam Driver, Daniel Craig, Channing Tatum), a Clivea Owena ćemo uskoro gledati u akcijskoj SF avanturi Valerian i grad tisuću planeta.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala