Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bear Grylls u divljinu vodi svjetske zvijezde
Stručnjaku za preživljavanje u novoj sezoni pridružit će se Nick Jonas, Shaquille O'Neal, Courtney Cox, Mel B, Lindsey Vonn i drugi slavni

Bear Grylls u divljinu vodi svjetske zvijezde

Slavne osobe itekako su naviknute na luksuzni stil života i hotele s pet zvjezdica, ali kad su s pustolovom Bearom Gryllsom nitko ih neće maziti i paziti! Treća sezona serije Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom prikazuje se od ponedjeljka 27. ožujka u 20h na Discovery Channelu, puna je akcije i iznenađenja jer Bear Grylls i ovog puta testira granice izdržljivosti slavnih osoba u nemilosrdnoj divljini.

Stručnjaku za preživljavanje se ovog puta pridružuju pjevač i glumac Nick Jonas; glumica i koreografkinja Julianne Hough; NBA legenda Shaquille O'Neal; glumica Courteney Cox; bivša pjevačica grupe Spice Girl Mel B; glumica i pjevačica Vanessa Hudgens; skijaška prvakinja i zlatna olimpijka Lindsey Vonn i drugi.

Svi će ovi svjetski poznati glumci, glazbenici i sportaši morati izdržati  nemilosrdne uvjete u divljini i 48-satnu pustolovinu na pomno odabranim ekstremnim lokacijama.

Bear će se između ostalog pobrinuti i da se svaka zvijezda suoči sa svojim najdubljim strahovima i okuša u različitim izazovima poput  borbe protiv divljih životinja, skakanja s padobranom ili spuštanja užetom niz litice. Bear će ih natjerati da napregnu svoj um i tijelo do krajnjih granica kako bi uspješno završili svoje putovanje po nemilosrdnim terenima. Ove sezone vodi ih na potpuno različite lokacije, poput afričke savane, preko visoravni Irske, pa sve do opasnih hridi Korzike.

U prvoj epizodi, Bear Grylls vodi Nicka Jonasa u planine Sierra Nevade, gdje izrazito niske temperature i jak ledeni vjetar nisu jedine prepreke s kojima će se par suočiti. Nick je odlučio prevladati sve teške izazove koje mu Bear postavlja i ne dozvoliti da ga njegova dijagnoza (dijabetes) uspori. Na pravom testu izdržljivosti Bear i Nick na putu do njihove točke izvlačenja navigiraju kroz snijegom prekrivene planine, izbjegavaju lavine i prolaze kroz ledenu vodu.

U ostalim epizodama, Bear vodi Julianne Hough na emocionalno putovanje savanama Južne Afrike; Courteney Cox, zvijezda serije Prijatelji, suočit će se s najvećim životnim izazovom kad se pridruži Bearu na 48-satnoj avanturi u visoravnima Irske; Shaquille O'Neal se bori s gorjem Adirondack; Lindsey Vonn će se suočiti s morskim hridima Korzike; Mel B će zaplivati vodama u vodama punih morskih pasa, Vanessa Hudgens posjećuje pogubne planine Sierra Nevade, a Marshawn Lynch stavlja svoje vještine preživljavanja na test u dvodnevnoj avanturi na Korzici.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala