Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix predstavio Death Note
Najpopularniji streaming servis u svoju će ponudu uskoro staviti i igranu adaptaciju popularne japanske horor mange

Netflix predstavio "Death Note"

"Hoćemo li početi?", pitanje je koje se postavlja na kraju teaser trailera za Netflixov novi film Death Note, teaseru koji nam daje prvi pogled na filmsku adaptaciju popularne japanske horor mange pod redateljskom palicom Adama Wingarda.

Prvi kadrovi otkrivaju nam Nata Wolffa u ulozi Lighta Turnera, srednjoškolca koji naiđe na "magičnu" knjigu koja ima moć ubiti - jedino što vlasnik mora napraviti jest napisati nečije ime dok zamišlja njegovo lice i stvar riješena. Uskoro Lighta opije moć odlučivanja o životu i smrti te počne zapisivati imena svih za koje misli da nisu dostojni življenja.

No, film ne bi bio potpun bez Ryuka, boga smrti poznatog kao shinigami koji stiže zajedno sa knjigom. Light sa užasom u očima gleda u biće čije oči sjaje iz sjene dok pita to jezivo pitanje: "Hoćemo li početi?"

U filmu također glume Margaret Qualley kao Mia Sutton, Keith Stanfield kao L, Paul Nakauchi kao Watari, Shea Whigham kao James Turner i Willem Dafoe, koji glas daje Ryuku.

"Naša vizija za Death Note uvijek je bila da ovu fascinantnu priču donesemo na male ekrane za prave ljubitelje mange i da predstavimo svijetu to mračno i tajanstveno remek-djelo.", rekli su producenti Roy Lee i Dan Lin.

Death Note stiže na Netflix 25. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    sebulba sebulba @ 23.3.2017. 13:12

    baš sam pogledao animiranu mangu death note prije par mjeseci i mogu reci da je više nego dobar iako mi je kraj li la. ova filmska adaptacija ne čini mi se nešto specijalnu, možda zato jer sama serija ima nekih 40-ak epizoda, a oni to pokušavaju ugurati u nešto dvosatno ako se ne varam. ista stvar sa attack on titan, puno bolja animirana verzija nego filmska.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala