Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže FINALE svih FINALA!
FAKov finalni Kviz općeg znanja bit će 26.3., a tri dana ranije Veliki glazbeni kviz vol.2

Stiže FINALE svih FINALA!

VELIKA FEŠTA ZA KVIZAŠKE ANALE – DOĐITE NA KOZINO SEZONSKO FINALE!

Otkako smo pokrenuli KOZu, kviz općeg znanja, imali smo puno zabavnih, veselih druženja koja su završavala proglašenjem pobjednika večeri, kojih je dosad bilo zbilja mnogo. Nakon četiri različite lokacije, tisuća postavljenih pitanja, hektolitara popijene pive, nebrojenih krivo pročitanih imena i stotina podijeljenih nagrada, vrijeme je da konačno dobijemo i pobjednika prve sezone KOZe.

Kviz će se u Metropolisu održati u nedjelju, 26. ožujka, s početkom u 19 sati. (Nemojte kasniti – nećemo ni mi ovaj put!) Za najveću feštu znanja ove godine pripremili smo dinamičan, raznovrstan i uzbudljiv kviz sa zbilja bogatim nagradama. Pobjednici sezone, uz fantastične nagrade, dobit će i najveće priznanje koje KOZoljupci mogu dobiti: čast i samozadovoljstvo činjenicom da ulaze u povijest KOZokvizaških druženja!

Prva tri reda bit će rezervirana za dosadašnje pobjednike KOZa kvizova, dok će ostatak dvorane ispuniti natjecatelji koji u proteklih godinu i pol nisu okusili slast pobjede i svoju priliku pod reflektorom još čekaju. Finalisti i „obični“ natjecatelji igrat će isti kviz, ali neće se natjecati u istoj konkurenciji: nagrade smo pripremili i za „regularni“ dio kviza. Dakle, iste večeri kad dobijemo pobjednike prve sezone KOZe, dobit ćemo i pobjednike prvoga kviza druge sezone. Kviz neće biti ništa posebno teži ili lakši nego inače, ali najavljujemo jednu novu kategoriju specijalno dizajniranu za finaliste, kategoriju koja će svakako pomoći riješiti pitanje pobjednika, ali i koju će moći igrati i ostatak natjecatelja u dvorani.

Sve vas pozivamo da nam se pridružite na najvećem kvizu ove godine! Pripremili smo vam stvarno jako puno iznenađenja i poklončića koje će naš voditelj Goran Vugrinec Goc dijeliti šakom i kapom. U danima koji dolaze predstavljat ćemo sponzore, koji su se stvarno isprsili da znanje na našoj kvizaškoj fešti bude fino nagrađeno. Dovoljno je reći da će dobar dio dvorane kući otići barem malo bogatiji nego što je bio pri dolasku.

Ulaznica će koštati standardnih 20 kuna po članu ekipe, a svoje ekipe možete prijaviti na dobro vam poznat način:


1) slanjem mejla na [email protected] (“prijava za KOZu 26.3.” u naslov, ime ekipe i broj članova u sadržaj poruke)
2) slanjem SMS-a na 091 1179 329 (“prijava za KOZu 26.3.”, ime ekipe, broj članova)
3) slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici
4) ispunjavanjem ovog onlajn obrasca


Sve pobjednike dosadašnjih KOZa, kvizova općeg znanja, molimo da nam se jave kako bismo im objasnili novitete u natjecanju i osigurali im stol u prvim redovima.

Požurite se prijaviti što prije da ne bi slučajno ponestalo mjesta. Vidimo se u nedjelju, 26. 3., na najvećem kvizu ove godine!

ZAGRIJAVANJE PRIJE VELIKOG FINALA: STIŽE NOVI VELIKI GLAZBENI KVIZ!

U četvrtak, 23. ožujka, s početkom u 19 sati, u klubu Metropolis održat će se drugo po redu glazbeno izdanje KOZe, kviza općeg znanja. Kviz će voditi doktorirani muzikolog i povremena legenda stand-up komedije Goran Vugrinec Goc, svaka natjecateljska ekipa može imati maksimalno četiri i minimalno dva člana, kotizacija iznosi 20 kuna po članu ekipe, nagrade koje su pripremili naši sponzori izdašnije su no ikad, a sve zainteresirane molimo da se prijave što prije kako ne bi ostali bez mjesta!

KOZa: Veliki glazbeni kviz sastojat će se od sljedećih kategorija: Elemental donosi 30 zvučnih ili tekstualnih pitanja iz svih mogućih područja glazbene umjetnosti; Tamo gdje je sve po mom predstavlja šest tematskih kategorija (po pet pitanja) od kojih će sretnici iz publike birati tri na koje cijela dvorana mora odgovarati; Smak svita od vas očekuje da paralelno analizirati sliku, zvuk i titlove na filmićima koje smo vam pripremili; Fantomi traže prepoznavanje dviju poznatih osoba iz glazbenog svijeta na temelju serije hintova. Dvije ekipe koje su nakon ‘Fantoma’ najbolje rangirane izlaze na stejdž u veliko i napeto finale zvano Heroj ulice, gdje će moždane snage odmjeriti odgovaranjem na brzopotezna pitanja pod pritiskom vremena i ljubomornih pogleda publike.

Osim što ćemo nagraditi finaliste, pripremili smo i zbilja cijelu hrpu nagrada koje ćemo podijeliti na velikoj lutriji pod pauzama. Da glazbeno znanje bude kvalitetno nagrađeno pobrinuli su se Room Escape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Muzej prekinutih veza, Muzej iluzija, Muzej torture – Tortureum, Tehnički muzej Nikola Tesla, Schwarzkopf, Miss Donut, Zmajska pivovara i Sax.


Svoje ekipe za našu dinamičnu glazbenu KOZu možete prijaviti na bilo koji od sljedećih načina:

1) slanjem mejla na [email protected] („prijava za Veliki glazbeni kviz“ u naslov, ime ekipe i broj članova u sadržaj mejla)
2) slanjem SMS-a na 091 1179 329 („prijava za Veliki glazbeni kviz, IME EKIPE, BROJ ČLANOVA)
3) slanjem privatne poruke našoj službenoj Facebook stranici
4) ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca

Vidimo se na drugom izdanju Velikog glazbenog kviza!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala