Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najluđi intervju najprodavaniji film na Google Playu
Komedija Setha Rogena i Jamesa Franca svoj uspjeh "duguje" hakerskoj prijetnji iz 2014.

"Najluđi intervju" najprodavaniji film na Google Playu

Prošlo je malo više od dvije godine otkako je komedija Najluđi intervju (The Interview) umjesto u kina stigla samo u digitalnoj verziji na streaming servise, a prema Googleovim jučerašnjim podacima taj film ostaje najprodavaniji u zadnjih 5 godina na Playu, donosi Android Central!

Tako je ova komedija, za koju su zaslužni James Franco i Seth Rogen, prodavanija na Playu i od Ledenog kraljevstva i od Deadpoola i od Ratovi zvijezda: Sila se budi. Najluđi intervju je dostupan i na Netflixu, no to nije smanjilo uspješnost prodaje na Googleovom servisu.

Podsjetimo, digitalni uspjeh film svakako duguje hakerskim prijetnjama koje su navodno došle iz Sjeverne Koreje zbog kojih je Sony povukao premijeru i distribuciju filma iz kina u prosincu 2014. godine. Osim na Playu i Netflixu, film je bilo moguće kupiti na iTunesu, Xbox Live i drugim sličnim digitalnim servisima.

Radnja filma prati Franca i Rogena u ulozi novinara koji putuju u Sjevernu Koreju kako bi intervjuirali vođu zemlje Kima Jonga-una i usput dobiju zadatak od CIA-e da ga ubiju. Budući da je radnja uvrijedila Sjevernu Koreju, hakeri su nakon prijetnji pustili u javnost tisuće Sonyjevih elektroničkih poruka, scenarija i druge osjetljive podatke.

Uz najprodavaniji film, spomenimo i ostale pobjednike kategorija u posljednjih pet godina: Adele i njezin album 25 je najprodavaniji album, Pedeset nijansi sive najprodavanija knjiga, a Facebook najčešće instalirana aplikacija.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala