Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Deadpool 2 želi Davida Harboura za Cablea
Zvijezda serije "Stranger Things" navodno bi trebala ponovno zakoračiti u svijet superjunaka, ali ovoga puta sa mutantskim moćima

"Deadpool 2" želi Davida Harboura za Cablea

Čini se kako je ekipa koja stoji iza nastavka Deadpoola jednako opsjednuta serijom Stranger Things kao i mi ostali. Navodno su bacili oko na Davida Harboura za ulogu Cablea. Iako se mutant koji putuje kroz vrijeme još nije pojavio na velikim ekranima, ima dosta opsežnu povijest sa Deadpoolom u stripovima.

Informacije vezane uz Harboura za sada nisu potvrđene, s jedne strane se priča kako je već bio na testiranju za ulogu, dok se s druge govori kako je za sada samo u najužem izboru. Navodno je i Kyle Chandler u obziru za istu tu ulogu. Harbouru superjunački filmovi nisu nepoznanica jer se prošle godine pojavio u Odredu otpisanih.

Cable je zapravo Nathan Summers, sin Scotta Summersa i klona Jean Grey, zahvaljujući nekoj manipulaciji Mistera Sinistera. Kao dijete je prebačen u jednu moguću priču u budućnosti. Tamo je odrastao i onda se kao odrasla osoba vratio u vrijeme kako bi se vratio u sadašnjost. To je dosta pojednostavljeno objašnjenje njegova života, inače je njegova priča puno kompliciranija, ali scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick su već obećali kako će za film dosta pojednostavniti cijelu priču.

Lik ima sposobnost telepatije i telekineze. Njegove ljudske i nadljudske sposobnosti su još dodatno pojačane zahvaljujući tehno-organskim dijelovima tijela, uključujući ruku i oko, koje mu omogućavaju da se spoji sa strojevima i provali u računalne sustave.

Deadpool 2 se očekuje tijekom sljedeće godine, tako da sve ključne inforamcije o produkciji i glumačkoj ekipi očekujemo uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala