Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jacques Houdek predstavlja Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom My friend
Na 62. natjecanju u Ukrajini izabran je naš predstavnik i pjesma, a započela je i digitalna kampanja

Jacques Houdek predstavlja Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom "My friend"

Foto: HRT

Republiku Hrvatsku na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije u ukrajinskome gradu Kijevu predstavljat će Jacques Houdek, odlučilo je programsko vodstvo Hrvatske radiotelevizije.

Gledatelji Hrvatske televizije i slušatelji Hrvatskoga radija nastup Jacquesa Houdeka na velikoj eurovizijskoj pozornici moći će pratiti u drugoj polufinalnoj večeri koja će se održati 11. svibnja, a u slučaju ulaska u završnicu natjecanja i dva dana nakon toga, 13. svibnja.

Jacques Houdek ne krije radost i ponos: „Iznimno sam sretan i zahvaljujem Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanome povjerenju. Biti predstavnikom Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije za mene je ogromna čast i zahvalan sam na prilici da glazbom predstavljam svoju domovinu na glazbenoj olimpijadi koju će 62. put pratiti cijela Europa, ali i svijet. Od danas sav svoj umjetnički kapacitet usmjeravam na ovaj vrijedan i opsežan projekt koji za mene, u dosadašnjoj karijeri, predstavlja najveći izazov, ali i odgovornost prema publici i javnosti. Najiskrenije se nadam podršci i pozitivnome ozračju i vjerujem da će to pridonijeti konačnome uspjehu naše Hrvatske! Obećavam da ću dati baš sve od sebe – svoj talent, iskustvo, znanje i ljubav uložit ću u pjesmu koja će nas na najbolji mogući način predstaviti pred stotinama milijuna gledatelja koji prate i podržavaju ovaj najveći televizijski šou.“

Voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije Željko Mesar je izjavio da će zasad pjesma ostati iznenađenje, ali da je zanimljiva i eurovizična. Vrlo vjerojatno će biti objavljena ovih dana, no još nije poznato kada. Jučer je otkriveno da će se pjesma zvati My friend i paralelno s tim je počela digitalna kampanja pod nazivom #beMyfriend koju je sa svojim timom osmislio eurovizijski predstavnik, rekao je Houdek. „Sjetite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva. Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanju“, dodao je.

Slavimo različitost slogan je ovogodišnjega eurovizijskoga natjecanja, koje će se održati od 9. do 13. svibnja u Kijevu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala