Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.2.
Večeras vas čekaju omiljene serije uz koje smo odabrali četiri filma

TV Preporuke dana – Petak 17.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17.2.

SERIJE

Obitelj mog oca, Nova TV u 20:15 sati
Do Suzan i Nilgun dolazi vijest da Kemal treba odabrati jedno dijete. Obje se žene sastaju s Kemalom na adresi na kojoj mu je rečeno da dođe po sina kojeg je odabrao.

Deadwood, HTV 3 u 22:30 sati
Dok traga za McCallovim ubojicom, Bullocka napadne Indijanac i teško ga ozlijedi. Swearengen pritišće Farnuma da ga redovito izvještava o Almi i Trixie. Gradski oci udružuju svoja sredstva kako bi se platilo jahačima da donesu prijeko potrebno cjepivo protiv velikih boginja i sagradila bolnica za zaražene. Cochran imenuje Jane medicinskom sestrom, a Swearengen radi na članku za mjesne novine Deadwood Pioneer.

Fargo, HTV 1 u 22:55 sati
U posljednjoj epizodi druge sezone ove popularne serije Peggy i Ed se odluče za pokušaj bijega!

FILMOVI

Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, RTL u 20:10 sati
Ovoga puta Kapetan Jack se našao u problemima iz kojih se neće tako lako izvući, kako bi ga spasili iz ralja smrti Will i Elizabeth se moraju ujediniti bivšim neprijateljem, Kapetanom Barbossom. No dok oni spašavaju Jacka svijet pirata se ruši dok morem plovi Leteći Holandez pod vodstvom Lorda Becketta.

Hitch - doktor za ljubav, Nova TV u 22 sata
Anonimni newyorški "doktor za spojeve" uz naknadu pomaže muškarcima da osvoje ženu svojih snova. Iako je okorjeli neženja on nalazi svoj par u prekrasnoj novinarki trač rubrike koja želi otkriti identitet "doktora".

Sumrak saga: Pomrčina, RTL u 23:20 sati
Bella (Kristen Stewart) i Edward (Robert Pattinson) ponovno su zajedno, ali njihovoj vezi prijeti nova sila: zla vampirica koja želi svoju osvetu. Bella će biti prisiljena birati između svoje prave, istinske ljubavi Edwarda i prijateljstva s Jacobom dok se nastavljaju opasne bitke između vampira i vukodlaka. Ali, postoji još jedan izbor s kojim će Bella biti suočena: smrtnost ili besmrtnost?

Carstvo ubojica, HTV 1 u 23:50 sati
Zeng Jing pokušava započeti novi život, nakon što je izdala svoju bandu i sakrila se u napušteno svetilište. Priča smještena u drevnoj Kini, prati život Zeng Jing, vješte ubojice koja odlučuje postati budistički monah. Zbog burne prošlosti i tajne koja bi mogla preokrenuti cjelokupnu situaciju, naći će se u smrtnoj opasnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala