Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije Dallas
Nove izdaje gomilaju se u legendarnom klanu s malih ekrana koji se vraća 24. veljače na Doma TV

Treća sezona serije "Dallas"

Foto: Doma TV 

Doma TV na male ekrane premijerno donosi treću sezonu napete američke serije Dallas. Nakon suparništava i sukoba koje je gledateljima donijela druga sezona, treća sezona kreće s Ewingovima na vrhu. Međutim, solidarnost među njima ne potraje dugo.

John Ross (Josh Henderson) sukobljava se s Bobbyjem (Patrick Duffy) zbog vlasništva nad rančem Southfork te ugrožava vlastiti brak aferom s Emmom (Emma Bell). Čini se da je Christopherovu (Jesse Metcalfe) vezu s Elenom (Jordana Brewster) nemoguće popraviti jer se Elena vraća u Dallas kako bi ostvarila svoj tajni plan i zadovoljila pravdu. Dok se izdaje gomilaju, dolazak tajanstvenog stranca svima ugrožava planove…

Dallas je intrigantna američka serija koja se temelji na jednoj od najpopularnijih televizijskih dramskih serija svih vremena, a prikazuje intrigantnu svakodnevnicu obitelji Ewing, imućne teksaške obitelji čiji se članovi neprestano suočavaju sa spletkama i zavadama.

U trećoj sezoni, Bobby (Duffy) postaje najstariji član obitelji Ewing nakon smrti starijeg brata J. R.-a. Poslije smrti obožavanog oca, John Ross Ewing (Henderson) želi dokazati da može biti jednako moćan saveznik ili neprijatelj kao i zloglasni J. R., a majka Johna Rossa i bivša J. R.-ova supruga Sue Ellen (Gray) spremna je pomoći sinu ne birajući sredstva. Christopher Ewing (Metcalfe), Bobbyjev usvojeni sin, odlučan je pozicionirati sebe i svoju obitelj u svijetu prirodnog plina, no posrće nakon raskida zaruka s Elenom Ramos (Brewster), a potraga za biološkom majkom završila je viješću da je umrla 1989. Nakon saznanja što se uistinu dogodilo sa zemljištem njezina oca, Elena želi pravdu za svoju obitelj, uključujući i brata Drewa (Kuno Becker) te majku Carmen (Marlene Forte), domaćice u Southforku. Da bi dobila pravdu, obraća se prijatelju iz djetinjstva Nicolasu Treviñu (Di Pace).

Najveći suparnik Ewingovih Cliff Barnes (Ken Kercheval) učinio je sve u svojoj moći da bi uništio obitelj Ewing, što uključuje i pokušaj sabotaže njihove naftne platforme. No kad je pritom ozlijeđena njegova kći Pamela Rebecca Barnes (Gonzalo) te su poginuli nerođeni blizanci nje i bivšeg joj zaručnika Christophera, Cliffova se obitelj iznenada okreće protiv njega. Pamela je pomogla Ewingovima dobiti kontrolni paket dionica u Barnes Globalu i želi pronaći sreću s novim mužem Johnom Rossom i stvoriti dom na ranču Southfork. Cliff je u međuvremenu optužen za J. R.-ovo ubojstvo i čeka suđenje. Bobbyjeva žena Ann (Strong) nastavlja borbu sa spletkarskim bivšim mužem Harrisom Rylandom (Pileggi), koji je u zatvoru zbog krijumčarenja droge. Ann također nastavlja graditi odnos s kćeri Emmom (Bell), previše štićenom ljepoticom koja se udružila s Johnom Rossom kako bi ocu Harrisu priredila nevolje.

Gledatelji će među sjajnom glumačkom postavom imati priliku vidjeti glumce iz originalne serije: Stevea Kanalyja kao Raya Krebbsa, J. R.-ova neprijatelja, Charlene Tilton kao Lucy Barnes, J. R.-ovu i Bobbyjevu nećakinju te Audrey Landers kao Afton Cooper, Pamelinu majku. Neka se nemilosrdno rivalstvo i teksaška borba za moć nastave!

Treća sezona napete dramske serije Dallas od 24. veljače na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala