Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoće li Mel Gibson režirati nastavak Suicide Squada?
Gibson se navodno već nalazi u pregovorima sa Warner Bros.-om za nastavak antiherojskoj filma "Odred otpisanih"

Hoće li Mel Gibson režirati nastavak "Suicide Squada"?

Čini se kako će se veliki glumac i redatelj Mel Gibson pridružiti rastućem DC svijetu i to u redateljskoj ulozi. Warner Bros. se navodno već nalazi u pregovorima sa Gibsonom za režiranje nastavka filma Odred otpisanih, no za sada još nije postignut službeni dogovor.

Originalni film, koji je izašao prošle godine, režirao je David Ayer, a među glumačkom ekipom bili su Will Smith, Margot Robbie i Jared Leto. Tijekom produkcije naišli su na neke probleme, a sam film nije baš najbolje prihvaćen, ali je zaradio preko 745 milijuna dolara, dovoljno da se odmah odobri i nastavak. Ayer neće režirati nastavak, ali ostaje u tom svijetu te se trenutno nalazi u produkciji filma Gotham City Sirens, projekta na kojem će ponovno surađivati sa Margot Robbie, a koji se fokusira na ženske antagoniste iz DC svijeta.

Određeni izvori bliski spomenutim stranama otkrili su kako se Gibson već pomalo upoznaje s materijalom. No, studio ne čeka pasivno njegovu odluku već razmatra i druge redatelje među kojima je i Daniel Espinosa.

Gibson se trenutno nalazi na dobroj poziciji, njegov posljednji film Greben spašenih zaradio je šest nominacija za Oskara, među kojima je su i za najbolji film i za najboljeg redatelja. Taj mu je film nova prekretnica u karijeri, koja je bila malo u sjeni nakon što je uhićen jer je vozio pijan. Antisemitski komentari također mu nisu pomogli u karijeri. No, sada se vratio, a čini se kako uskoro i kreće u svijetu superjunaka, odnosno antijunaka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 2
    mario mario @ 17.2.2017. 14:44

    Meni je Batman bio razlog za optimizam ali kad vidim sapunicu sa redateljem ni to mi više nije nešto pretjerano napeto. Što se Mela tiče, ista stvar... nekako to vidim više kao nekakav tease "gle Mel Gibson režira DC film, baš smo cool", nego kao nekakav konkretan pokušaj da se nešto promijeni. 

    Nadam se da sam u krivu i da će Mel, ako zaista bude radio na filmu, imati slobodne ruke da radi sa SS šta god hoće.

  • #1
    0 1
    1808740402 lukas abramović @ 17.2.2017. 14:03

    Malo bolja priča nego u prvom filmu, neki karizmatičniji negativac i još malo dotjerati Harley i Deadshota, i sljedeći film će vratiti DC Extended Universe na pravi put, osim ako neki film to ne napravi prije njih, u što se iskreno nadam. Ali isto tako se nadam da Zack Syder neće zasrati Justice League kao što je BvS, i da Wonder Woman opravda moja visoka očekivanja.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala