Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.2.
Subotnja večer je u znaku serija i omiljenih filmova od kojih izdvajamo animirani "Ledeno doba"

TV Preporuke dana – Subota 11.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11.2.

SERIJE

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:15 sati
U hotel stiže gotovo sasvim gluha i iznimno naporna gđa Richards. Izgubi poveliku svotu novca i zahtijeva da se pozove policija. U međuvremenu, Basil se svim silama trudi sakriti kockarski dobitak od Sybil, koja na to gleda s negodovanjem.

Carstvo poroka, HTV 2 u 22:40 sati
Bijelko se vraća u Atlantic City i kuje osvetu. Nucky je zabrinut jer mu Luciano i dalje prijeti pa dogovara sastanak s Maranzanom u New Yorku. U Chicagu će Eliev sastanak s June dobiti neočekivan obrat nakon večere kod Van Aldena i Sigrid. Capone razmišlja o preseljenju. Margaret sklapa nagodbu s Carolyn Rothstein. Nuckyju stižu loše vijesti s Kube. 1897. mladi Nucky nastoji pridobiti Mabelina oca pa kao pomoćnik šerifa traži dodatne dužnosti.

FILMOVI

Ledeno doba, RTL u 20 sati
Scenaristički trojac Michael J. Wilson, Michael Berg i Peter Ackerman osmislio je priču o trojici prapovijesnih životinja koja je osvojila svijet. Film istodobno plijeni i gorkim prizorima poput maestralnog prikaza Manfredove obiteljske tragedije na zidinama špilje (autore su nadahnuli stvarni crteži u francuskom Lascauxu) i vratolomijama za što je najzaslužnija paralelna priča o prapovijesnoj vjeverici Scratu. Ovaj film nije sinkroniziran za razliku od njegovih nastavaka.

21 Jump Street, HTV 1 u 20:05 sati
Snimljen prema istoimenoj, vrlo popularnoj televizijskoj seriji iz 80-tih, Sonyjev film 21 Jump Street govori o posebnoj jedinici mladolikih policajaca koji odlaze na tajni zadatak: ubacivanje u srednju školu u kojoj kontroliraju kriminalne aktivnosti među mladima... Dvije godine nakon ovog filma snimljen je urnebesni nastavak 22 Jump Street.

Elysium, Nova TV u 21 sat
Radnja filma je smještena u 2159. godinu, a naš planet je uništen zbog prenapučenosti, zagađenja i ratova. Bogati su napustili Zemlju i žive u svemirskoj postaji Elysium gdje uživaju sav luksuz koji si mogu priuštiti. Max (Matt Damon) je također zapeo na Zemlji, a sve se dodatno komplicira kada bude izložen smrtonosnoj radijaciji. Ostalo mu je još samo 5 dana života, a on se trudi pronaći način da ode na Elysium kako bi se izliječio.

Sumrak saga: Mladi mjesec, RTL u 21:40 sati
Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala