Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


#volimnedjelju: nova zabavna emisija na HRT-u
Emisija će se prikazivati nedjeljom u 18 sati, a u prvoj uoči Valentinova gosti su Massimo i Marko Tolja

"#volimnedjelju": nova zabavna emisija na HRT-u

Foto: HRT

Danas s početkom u 18 sati kreće nova mozaično-zabavna emisija #volimnedjelju. Nedjeljom uživo na HTV-u 1 s početkom u 18.00 pa sve do središnjega Dnevnika gledatelje očekuje kolaž zanimljivih, zabavnih i opuštenih priča, a sve to začinjeno s odličnom glazbom.

Autori emisije su Nevena Rendeli i Danijel Despot, urednice Tanja Tušek i Irena Košar te novinari Martina Validžić, Frano Ridjan, Koraljka Maričić i Andreja Buča. Redatelj je Ivan Miladinov, producentica Dunja Sablić, a kostimografkinja Nataša Svekler.

Voditeljici emisije Neveni Rendeli svake će nedjelje u goste doći zanimljiv gost s kojim će razgovarati o poslovnim i privatnim temama, ali kojemu sprema i posebno iznenađenje. Upoznat ćemo i gostovu drugu, a možda i neotkrivenu stranu.

Emisija #volimnedjelju imat će i neke stalne rubrike. U jednoj od njih gledateljima će se približiti jedan dan u životu poznatih hrvatskih kuhara, a tom će prigodom saznati i neke nepoznate stvari o našim poznatim chefovima. U okviru rubrike 55 u 5 svake će nedjelje ekipa emisije otići u petominutni posjet poznatomu gostu i postaviti mu 55 brzopoteznih pitanja.

Ekipa emisije obećava odličnu glazbu poručujući kako žele nedjeljno predvečerje gledateljima i publici u studiju učiniti što ugodnijim i u što pozitivnijemu ozračju. Prva je emisija #volimnedjelju na rasporedu je u nedjelju 12. veljače s početkom u 18.00 sati na HTV-u 1.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala