Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pari Pikule predstavljaju Secret Arts Cinema
Secret Arts Cinema je novi filmski program posvećen umjetnosti sa ciljem otkrivanja magičnog svijeta kreativnosti uz filmove

Pari Pikule predstavljaju Secret Arts Cinema

Secret Arts Cinema novi je filmski program posvećen umjetnosti. Počinje s paralelnim tajnim projekcijama 8. veljače 2017. u 20 sati u organizaciji Udruge Pari Pikule i u suradnji s Kinom Urania u Osijeku, Art-Kinom Croatia u Rijeci, Kinotekom Zlatna vrata u Splitu i Festivalom mediteranskog filma Split. Cilj programa je otkrivanje magičnog svijeta kreativnosti uz filmove i popratna događanja, a osim u kinima održavat će se i kao pop-up event na nizu alternativnih lokacija.

Zašto Secret Arts Cinema?

- Jer mi volimo kreativno pa vas vodimo u filmsko-umjetničku avanturu koja podrazumijeva da gledatelji ne znaju ništa o filmu koji će gledati. Naslov filma ostaje tajna sve do početka projekcije. Jeste li spremni prepustiti se iznenađenju?

Budite sigurni, za vas smo pripremili niz zanimljivih filmova o sjajnim arhitektima, dizajnerima, umjetnicima i zanatlijama. Njihova svjedočanstva o nama poznatim ili potpuno nepoznatim kreacijama u formi filma. Umjetnost se s umjetnošću susreće, isprepliće i komunicira u vremenu i prostoru, na svim razinama i u svim kulturama - objavili su organizatori.

Projekt Secret Arts Cinema na kreativan i izravan način povezuje filmske gledatelje sa značajnim umjetničkim djelima.

Nakon prve tajne projekcije 8. veljače 2017. u Osijeku, Rijeci i Splitu, avantura će se nastaviti i na drugim lokacijama u Hrvatskoj. Gledat ćemo recentne i zanimljive, u Hrvatskoj još neprikazane, filmove na temu umjetnosti o pothvatima nadarenih, a često i genijalnih autora.
Pozvani su svi, dolazak je za ljubitelje umjetnosti obavezan, a ulaz slobodan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala