Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.2.
Nedjeljna večer nudi omiljene filmove starijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.2.

SERIJE / EMISIJE

Nikad nije kasno, RTL u 20 sati
Nova epizoda glazbenog showa koji dokazuje da nikad nije kasno za snove!

Vikinzi, HTV 2 u 21:35 sati
Ragnar i Ivar moraju donijeti tešku odluku u vezi sa svojom posadom.

Crna Guja, HTV 2 u 22:20 sati
Edmund je imenovan nadbiskupom, a biti na toj dužnosti nije baš bezopasno. Čini se da se kralj ne slaže s Crkvom, a tijela bivših nadbiskupa razbacana su posvuda.

FILMOVI

James Bond: Operacija Grom, Doma TV u 20 sati
Ovo je jedan od najpopularnijih filmova o Jamesu Bondu sa spektakularnim prizorima snimljenim ondje gdje se kreće samo svijet koji živi na najvišoj nozi. Stoga nije čudno da je taj film o Bondu, prema nekim procjenama, producentima donio najviše novca od svih u serijalu. Ovaj je nastavak serijala režirao Terence Young. Scenarij su napisali Richard Maibaum i John Hopkins prema romanu Iana Fleminga.

Opasno more, HTV 2 u 20 sati
Bračni par John (Sam Neill) i Rae (Nicole Kidman) plove Pacifikom želeći zaboraviti strašnu automobilsku nesreću koja ih je zadesila. Nakon mjesec dana provedenih na moru, ugledaju oštećeni jedrenjak... Uzbudljiv i neponovljiv film s odličnim glumcima.

Prljavi ples, RTL 22 sata
Ovaj klasičan film iz osamdesetih dobio je Oscara i Zlatni globus za najbolju glazbu 1989. godine. Film je također nominiran za Grammyja i Zlatni globus 1988. godine. Inicijativno niskobudžetni projekt film se pretvorio u blockbuster te je poharao kina i postao veliki videohit, prvi koji se prodao u više od milijun kopija.

Turist, Nova TV u 22 sata
Frank (Johnny Depp), muškarac slomljenog srca susreće Elisu (Angelina Jolie), nevjerojatnu ženu koja ga nije upoznala slučajno. Uz prekrasne krajolike nevjerojatno lijepe Venecije, Frank će pokušati osvojiti Elisu, ali će se uskoro pronaći u mreži pravih intriga i opasnosti...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala