Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 27.1.
U 20:40 h gledajte utakmicu Hrvatska – Norveška na SP u rukometu, a pogledajte i što smo još izdvojili

TV Preporuke dana – Petak 27.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.1. Podsjećamo da je u 20:40 sati na RTL-u utakmica SP u rukometu Hrvatska – Norveška.

SERIJE

Obitelj mog oca, Nova TV u 21:15 sati
Mert po izlasku iz bolnice saznaje istinu o ocu te odlazi u Adanu ne obavijestivši svoju obitelj. Namjera mu je razgovarati s Kadirom i nagovoriti ga da odustane od dogovora koji je sklopio s obitelji. Susret s Kadirom ne prolazi kako je Mert očekivao.

Deadwood, HTV 3 u 22:10 sati
Swearengen dobije konkurenciju kad se u gradu otvori novi saloon Bella Union kojim upravlja iskusni čikaški kockar Cy Tolliver, njegova desna ruka Eddi Sawyer i madame Joanie Stubbs. Hickock napokon dobije na pokeru, a Bullock i Star uspiju se dogovoriti sa Swearengenom oko zemljišta na kojem će podići željezariju. Brom Garett zaprijeti Swearengenu, pa ovaj pošalje Dana Dorityja da ga uvjeri tko je najveći divljak na zapadu.

Fargo, HTV 1 u 22:55 sati
Hanzee traga za Peggy i Edom. Dodd se nađe na nepoznatom terenu.

Lewis, HTV 2 u 23:55 sati
Lewis i Hathaway riješavaju slučaj jezive eksplozije bombe koja je poremetila idiličan ljetni dan u Oxfordu. Žrtva napada je ugledni matematičar, genij na području teorije čvorova. Poznat kao ljubitelj zemaljskih strasti, Adam se oženio profesoricom kemije Elizabeth, no upuštao se u brojne veze, uključujući i veze s lijepim, mladim studenticama.

FILMOVI

Profesionalci, HTV 2 u 22 sata
Američki scenarist i redatelj Richard Brooks proslavio se ambicioznim dramama, nerijetko utemeljenim na slavnim književnim predlošcima. Iako rijetko spominjan među njegovim najpopularnijim ostvarenjima, vestern "Profesionalci" možda je i najbolji Brooksov film.

Ljudi poput nas, Nova TV u 22:15 sati
Inteligentna, intimna drama u kojoj Chris Pine glumi Sama, mladoga slatkorječivog prodavača kojemu posljednji posao propadne kada dozna da mu je otac iznenada umro. Protiv svoje volje odlazi kući izvršiti očevu oporuku i suočiti se s obitelji od koje se otuđio. Na čitanju oporuke dozna tajnu koja mu uzdrma život...

Iz Pariza s ljubavlju, RTL u 23:05 sati
Akcijski film pun glamuroznih eksplozija, mahnitih jurnjava i vrlo solidne priče o dvojici mladića iz potpuno različitih miljea, koji moraju riješiti policijski zadatak, a u pitanju je sigurnost američkog veleposlanika te životi mnogih nevinih ljudi. U glavnim ulogama su John Travolta i Jonathan Rhys Meyers.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala