Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sotona stiže na Zemlju u trećoj sezoni serijala Salem
Regionalna premijera treće sezone napete serije "Salem" stiže večeras u 23:50h na kanal FOX Life

Sotona stiže na Zemlju u trećoj sezoni serijala "Salem"

Moćne vještice, borba sa hereticima i Puritancima te zabranjena ljubav, dio su ove napete serije koja je inspirirana stvarnim suđenjima vješticama iz Salema u 17. stoljeću. Autori serije Salem su Brannon Braga koji je nominaran za 3 nagrade Emmy te američki scenarist i producent Adam Simon.

Suđenje vješticama i vještcima iz Salema uključuje i masovni progon koji je rezultirao pogubljenjima i vješanjima velikog broja ljudi nevinih ljudi, a najviše su bile progonjene žene. U seriji Salem, glavnu ulogu i najveću moć ima vještica Mary Sibley (Janet Montgomery) koja kontrolira suđenja vješticama stvarajući histeriju i paniku među Puritancima. Njezin zlobni plan zakomplicirat će povratak njezine davno izgubljene ljubavi – Johna Aldena (Shane West).

U novoj sezoni sotona se vraća na zemlju, a jedina vještica koja ga je mogla zaustaviti je Mary Sibley (Janet Montgomery) za koju svi misle da je mrtva. Vraća se na svijet življa nego ikad i sa pozitivcem Johnom Aldenom (Shane West) i negativcem Sebastianom von Marburgom (Joe Doyle) kreira opasan ljubavni trokut. Odnosi između Mary i Johna, za čiju zajedničku budućnost svi fanovi serije navijaju, zakomplicirani su činjenicom da se sotona nastanio u tijelu njihovog sina Johna (Oliver Bell). Johnu, o kojem brigu vodi Sebastian, tokom serije će se priključiti još jedan lik, Sentinel (Samuel Roukin), za kojeg će se ispostaviti da je došao iz pakla radi osvete.

U trećoj sezoni koja će sa prikazivanjem krenuti 21. siječnja u 23:50h na kanalu FOX Life, pojavit će se i poznati pjevač Marilyn Manson koji je napisao glazbu za seriju, a pojavit će se u ulozi kirurga Thomasa Dinleya.

U glavnim ulogama: Janet Montgomery kao Mary Sibley, Shane West kao John Alden, Seth Gabel kao Cotton Mather, Ashley Madekwe kao Tituba, Tamzin Merchant kao Anne Hale, Elise Eberle kao Mercy Lewis, Iddo Goldberg kao Isaac Walton, Joe Doyle kao Barun Sebastian von Marburg, Oliver Bell kao John/The Devil i Marilyn Manson.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala