Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.1.
Pogledajte što smo izdvojili od serija i filmova, a izdvaja se TV premijera animiranog filma „Khumba“

TV Preporuke dana – Petak 20.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.1.

SERIJE

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Elif odluči da će se odseliti iz kuće koju joj je Kahraman dao i odlazi u kuću prijateljice svoje majke koju je ova upoznala u zatvoru. Elif počne tražiti posao, no kako je trudna, tako je nitko ne želi zaposliti. Da bi bio bliže Elif, Kerem joj nudi posao. Želi otvoriti restoran. Elif prihvaća tu ponudu. Defnina majka obraća se Elifinu polubratu i kaže mu da mu može pomoći da se osveti za svog oca.

Deadwood, HTV 3 u 22:10 sati
Među stanovnicima Deadwooda sve je više onih koji sumnjaju da su Indijanci počinili masakr. Za jedinu preživjelu osobu tog nesretnog događaja za koju skrbe Doc Cochran i Calamity Jane zainteresira se i Swearengen. U međuvremenu, Bullock i Star pokušavaju kupiti posjed od Swearengena koji sumnja da su njih dvojica u savezu s Hickockom. U Hotelu Grand Central Brom Garret razmišlja o svom najnovijem poslovnom pothvatu, a u napetoj pokeraškoj večeri Hickock zamoli Bullocka da mu pričuva leđa.

Fargo, HTV 1 u 22:55 sati
Lou i Hank vode istragu u Fargu, Kralj Doručaka posjećuje Betsy i Molly, Floyd se mora odazvati na poziv, a Medo sumnja u odanost člana obitelji.

FILMOVI

Khumba, RTL u 20:20 sati
Khumba je zaista neobična zebra, naime, on je rođen sa samo polovicom pruga, pa ga njegovo krdo zbog neznanja i praznovjerja izolira. S novostečenim će prijateljima zato krenuti na put preko pustinje kako bi pronašao drevni vodopad na kojem je prema legendi prva zebra dobila svoje pruge. Avantura koja ga tamo čeka veća je od svega što je mogao zamisliti!

Moja lažna žena, Nova TV u 21:30 sati
Plastični kirurg boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj puno mlađoj djevojci kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu kako bi izbjegao bilo kakvu mogućnost ulaska u nešto što zapravo ne želi. Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

Ubojiti Joe, HTV 1 u 23:55 sati
Kad 22-godišnjem narko dileru Chrisu majka ukrade zalihu droge, brzo mora namaći šest tisuća dolara ili je gotov. Očajan, za pomoć se obraća “Ubojitom Joeu” otkrivši da je majka životno osigurana na 50,000 dolara. Premda Joe obično novac traži unaprijed, ovaj puta pristane zaobići pravilo, u zamjenu za Chrisovu privlačnu mlađu sestru Dottie, koja će poslužiti dok ne stigne novac... ako ikad stigne.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala