Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nikad nije kasno za ostvarenje snova!
29.1. na RTL stiže glazbeni spektakl "Nikad nije kasno" namijenjen kandidatima starijima od 45 godina

Nikad nije kasno za ostvarenje snova!

Foto: RTL

Novi RTL-ov glazbeni show Nikad nije kasno počeo se snimati prije dva tjedna, a voditeljsku palicu drže dva ponajveća imena domaće glazbene scene – Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole. U showu će se za titulu najboljeg boriti 36 kandidata starijih od 45 godina, a svima njima cilj je impresionirati stalnog člana žirija, Tončija Huljića. Karizmatični kompozitor i glazbenik u svakoj će emisiji imati pomoć dva člana žirija koji dolaze iz raznih društvenih sfera i svi oni traže samo jedno - novu glazbenu zvijezdu koja će pokazati kako za ostvarivanje snova uistinu nikad nije kasno.

Da sve bude u najboljem redu brine čak 70 ljudi koji rade na projektu, a show se snima s 11 kamera kako niti jedna emocija kandidata, žirija, voditelja i publike ne bi ostala nezabilježena.

Iako svi kandidati priželjkuju pobjedu, to im ipak nije bila misao vodilja kad su se prijavljivali u show. Pozitivna atmosfera, sklapanje novih prijateljstava i zabava uz pjesmu ipak su im mnogi važniji. Kad emocija ponese i suza krene, sve ostalo staje. Prvi je to iskreno priznao stalni član žirija Tonči Huljić. „Ostati imun na teške životne priče doista je nemoguće“, rekao je.

Jole i njegova kolegica Sanja Doležal zaduženi su za voditeljsku ulogu koja nerijetko prerasta i u ulogu „ramena za plakanje“. Oboje se slažu kako su pozitivan stav i vedar duh baš ono što svima treba, a da glazba liječi mnoge rane, pokazat će kandidati.

Nikad nije kasno na RTL stiže već sljedeću nedjelju, 29. siječnja u 20 sati! To je samo početak RTL-ovih novih televizijskih formata: u ponedjeljak, 30. siječnja počinje emisija Samo nebo zna koju vodi Marijana Batinić, a u kojoj jedna žena bira svog potencijalnog partnera. Njih šest je na „meti“, a koji će je impresionirati, ovisi samo o njezinoj percepciji. Odmah nakon toga u 21:15 kreće nova, četvrta sezona omiljenog kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj! 10 parova, dva tima, tri člana žirija – Špiček, Pažanin i Klemenčić te voditeljica Doris Pinčić Rogoznica opet uz vas na malim ekranima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala