Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Hardy kao James Bond?
Imamo novog kandidata za preuzimanje uloge popularnog tajnog agenta 007 iz ruku Daniela Craiga

Tom Hardy kao James Bond?

Budućnost filmova o populanom tajnom agentu Jamesu Bondu još uvijek je dosta nesigurna s obzirom na nesigurnost glavnog glumca Daniela Craiga oko snimanja novih nastavaka. Fanovi već imaju svoje favorite koji bi mogli uskočiti na njegovo mjesto, a sada se i jedan glumac indirektno predložio za Craigovu zamjenu.

Tom Hardy je u nedavnom razgovoru za The Daily Beast na pitanje bi li bio zainteresiran za ulogu Jamesa Bonda odogovorio dosta zagonetno što bi se svakako moglo protumačiti kako se ne bi bunio da mu uloga bude ponuđena.

"Znate, među glumcima postoji određena izreka, da ako pričaš o nekoj ulozi da si automatski izbačen iz utrke za tu ulogu.", objasnio je Hardy. "Tako da nema šanse da to komentiram. Ako nešto spomenem nestat će!"

Iako je očito da bi rado prihvatio taj zadatak, ono što bi bilo još dodatni plus jest da redateljsku palicu drži Christopher Nolan, s kojim je Hardy sada radio na filmu Dunkirk.

Komentirajući kako bi Bond pod Nolanovom režijom bio "skroz cool" Hardy je rekao: "Baš me zanima kakav će biti novi nastavak u ovoj filmskoj franšizi, i mislim da kada se spomene netko poput Christophera Nolana, da je on vrlo jedna moćna figura koja bi u tom svijetu mogla donijeti nešto novo i stvoriti nešto značajno."

Kako je Nolan već spomenuo da mu se James Bond nalazi među planovima i željama možda ova suradnja i nije tako nemoguća.

U svakom slučaju za sada nemamo nikakve službene detalje o novom Bondu, a Hardyja prije Dunkirka možemo pratiti u novoj seriji Tabu, koja je tek krenula s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala