Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Better Call Saul se vraća na male ekrane 10.4.
AMC je objavio datum premijere treće sezone svoje odlično gledane serije poznate kao prequel serije "Breaking Bad"

"Better Call Saul" se vraća na male ekrane 10.4.

U travnju nam stiže nova sezona popularne serije Better Call Saul!

Prva i druga sezona ove serije su svoju premijeru imale početkom veljače (2015. i 2016. godine), a na treću ćemo ipak nešto dulje čekati jer je zakazana tek za 10. travnja. U nastavku slijede mogući spojleri o novoj sezoni (novi glumci, potencijalna radnja) pa ako vas ne zanimaju onda radije pričekate premijeru sezone!

Prequel serije Breaking Bad u kojem pratimo Jimmyja McGilla – kasnije Saula Goodmana (Bob Odenkirk) za sve obožavatelje nosi veliku sretnu vijest: u seriji će se konačno pojaviti Giancarlo Esposito u ulozi Gusa Fringa kojeg smo gledali u seriji Breaking Bad. Njegov povratak je najavljen na AMC-jevom panelu na kojem je bilo riječi o trećoj sezoni, a Esposito se pojavio kao gost iznenađenja. U tom trenutku je bilo jasno da se mnogima omiljeni negativac vraća! Lik Gusa Fringa je možda manje iskusan nego u originalu, ali je svejedno prilično opasan.

„Znam da je ova serija nešto drugačija od Breaking Bada, ali mogućnost da gledatelji saznaju nešto više o prošlosti Gusa Fringa, njegovom putu ka moći i kako je uopće postao to što je jest nešto što sam oduvijek htio istražiti, a sad je pravo vrijeme za to“, rekao je Esposito, prenosi Variety. Dodao je da će se potruditi ne oponašati ono što je glumio u prijašnjoj seriji, već da će donijeti nešto novo i svježe.

Osim toga, velika vijest jest i da ćemo u ovoj sezoni (konačno) vidjeti početak prijelaza Jimmyja McGilla u Saula Goodmana. Postoji i mogućnost da u seriji vidimo neke događaje nakon serije Breaking Bad pa će time serija biti ne samo prequel, nego i nastavak.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    4 0
    yuma yuma @ 18.1.2017. 14:56

    Jednom ću te nać i isprebijat!  :D

  • #2
    2 4
    buffalobill buffalobill @ 17.1.2017. 10:42

    ne brij,breaking bad nije nikakvo ludiloedit: u stvari je,isto kao i lambada,macarena , gangnam style,davincijev kod,paulo coelho i sl trash koji su izazvali planetarnu histeriju publike koja voli lake note i jeftino štivo

  • #1
    1 0
    yuma yuma @ 17.1.2017. 10:38

    Još kad bi napisali GDJE će se prikazivati. .. Ja još nisam pogledala prvu i drugu sezonu, nemrem online naći uredne snimke s titlovima, a bas bi htjela pogledati, brijem da je ludilo! Ako je kao Breaking bed sigurno je ludilo :-)

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala