Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje 2. sezona serije Kraljice vriska
Regionalna premijera je večeras, 16. siječnja i prikazivat će se ponedjeljkom u 22:00 sata na kanalu FOX Life

Počinje 2. sezona serije "Kraljice vriska"

Bogate i razmažene studentice koje predvodi mlada bogatašica Chanel Oberlin (Emma Roberts) vraćaju se u novoj i još uzbudljivijoj 2. sezoni serije Kraljice vriska! Uz dobro poznate likove, u novoj sezoni imat ćemo priliku vidjeti neke od najvećih glumačkih zvijezda Hollywooda – šarmantnog i izuzetno inteligentnog kirurga glumit će poznati glumacJohn Stamos (Puna kuća) uz Taylora Lautnera (Sumrak saga) kao doktora koji boluje od misteriozne mentalne bolesti, te prava veteranka horor žanra – Jamie Lee Curtis (Riba zvana Wanda). Druga sezona serije Kraljice vriska, autora Ryana Murphyja i Brada Falchuka koji su producirali nevjerojatno uspješnu i nagrađivanu seriju Američka kriminalistička priča i American Horror Story, premijerno će biti prikazana 16. siječnja, a nadalje će se prikazivati svakog ponedjeljka, u 22:00 h na kanalu FOX Life .

Prije točno 20 godina, sveučilište Wallace uzdrmalo je misteriozno ubojstvo koje je ostavilo traga na novim generacijama studenata. Pojava serijskog ubojice obučenog u sveučilišnu maskotu Red Devil šokirala je cijelo sveučilište, a posebno pripadnice sestrinstva koje su postale njegova nova glavna meta. Nakon što smo na kraju prve sezone saznali identitet ubojice, novonastala situacija koja je pošla po zlu za Chanel ( Emma Roberts), Chanel #3 (Billie Lourd) i Chanel #5 (Abigail Breslin) bile su potpuno neočekivane! Nakon pomnog planiranja, ubojica je uspio tri bogatašice optužiti za niz ubojstava koje nisu počinile, te su osuđene na služenje doživotne kazne u psihijatrijskoj bolnici, dok je pravi ubojica prošao nekažnjeno. Jedina koja zna pravog počinitelja je dekanica sveučilišta – Kathy Munsch koju glumi Jamie Lee Curtis; no pravo je pitanje zašto Kathy nije pokušala spasiti djevojke i zašto nije rekla pravu istinu?

Druga sezona počinje izlaskom triju prijateljica iz bolnice, nakon što ubojica prizna svoje zločine. Dekanica Kathy odlučuje kupiti bolnicu, te zapošljava doktore Brocka Holta (John Stamos) i Cassidyja Cascadea (Taylor Lautner), ali se i sažali nad tri prijateljice koje su protekle dvije godine provele živeći u bijedi i u zatvoru. U bolnici će se proučavati neki od najfascinantnijih i najbizarnijih medicinskih slučajeva, a novi misterij nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pojava novog serijskog ubojice otkrit će tajne koje skriva ova bolnica, ali i skrivene prošlosti novih doktora koji, čini se, nisu toliko nevini kao što to na prvi pogled izgleda...

U glavnim ulogama: Emma Roberts kao Chanel Oberlin, Billie Lourd kao Sadie Swenson, Abigail Breslin kao Chanel #5, Keke Palmer kao Zayday Williams, Jamie Lee Curtis kao Kathy Munsch, Taylor Lautner kao Cassidy Cascade i John Stamos kao Brock Holt.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala