Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC FN: Penn vs. Rodriguez- Povratak legende u lovu na mladog lava
UFC Fight Night 103 - izravan prijenos na Fight Channelu u noći s nedjelje na ponedjeljak, 16. siječnja u 4:00h

UFC FN: Penn vs. Rodriguez- Povratak legende u lovu na mladog lava


UFC 2017. godinu otvara priredbom u Phoenixu u Arizoni gdje ćemo svjedočiti povratku legendarnog B.J. Penna koji će protiv mladog talenta Yaira Rodruigeza pokušati dokazati da njegovo vrijeme još uvijek nije prošlo.

Svojedobni vlasnik UFC-ovog zlata u lakoj, ali i velter kategoriji, i član UFC-ove Kuće slavnih, B.J. Penn, vraća se na scenu nakon dvije i pol godine. Gubitkom titule od Frankieja Edgara 2010. “The Prodigy” je krenuo u negativnu seriju ostvarivši skor 1-5-1, a posljednji poraz pretrpio je 2015. u trećem obračunu s Edgarom kada se ujedno po prvi testirao u perolakoj kategoriji. No 38-godišnji Havajac je svoj povratak shvatio ozbiljno i zato se za pripreme uputio u jedan od najboljih timova na svijetu, Jackson Wink MMA Academy u Albuquerqueu.

I dok će Penn pokušati dokazati da je još uvijek dio elite, 24-godišnji Rodriguez već se dokazao kao jedan od najvećih UFC-ovih talenata danas. Desetorangirani borac perolake kategorije u promociju je došao osvojivši The Ultimate Fighter: Latin America i do sada je u oktogonu nanizao pet pobjeda porazivši mlade snage poput Andrea Filija i Alexa Caceresa, uz što je zaradio i tri bonusa. Pobjeda nad legendom poput Penna bit će važna za izgradnju njegovog nasljedstva i Meksikanac je toga itekako svijestan.

U sunaslovnoj borbi večeri miljenik publike Joe Lauzon će se obračunati s Marcinom Heldom u lakoj kategoriji. Čovjek koji drži rekord po broju osvojenih bonusa, Lauzon, nije razočarao niti u posljednjem nastupu u kolovozu kada je još jednom bio nagrađen za borbu večeri. Doduše, revanš s Jimom Millerom nije otišao u njegovu korist na sudačkim karticama, tako da 32-godišnji veteran mora pobijediti ako ne želi ući u negativnu seriju. “Poljsko čudo” Held, došao je u UFC iz Bellatora gdje odradio čak 14 borbi, a poražen je samo od najboljih. Za UFC je debitirao u studenom, ali mu je dobrodošlicu u Mexico Cityju pokvario veteran Diego Sanchez tako da će Poljak u Phoenixu tražiti prvu pobjedu u oktogonu.

UFC Fight Night: Penn vs. Rodriguez pratitie u izravnom prijenosu na Fight Channelu. Priredba iz Talking Stick Resort Arene na rasporedu je u noći s nedjelje na ponedjeljak, 16. siječnja, s početkom u 4:00 sata iza ponoći.

  UFC Fight Night: Penn vs. Rodriguez

Yair Rodriguez vs. B.J. Penn

Joe Lauzon vs. Marcin Held

Court McGee vs. Ben Saunders

Jimmie Rivera vs. TBA

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala