Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 14.1.
Danas su na rasporedu, uz rukomet, razni popularni filmovi uz tek koju seriju

TV Preporuke dana – Subota 14.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 14.1. Podsjećamo da je u 20:45 sati na RTL-u utakmica SP u rukometu Mađarska – Hrvatska.

SERIJE

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:20 sati
Basil je zgrožen naletom promiskuiteta u svom hotelu i kreće u borbu s vjetrenjačama kako bi spriječio nevjenčane parove da spavaju zajedno. Njegov je trud uzaludan, tim više što je riječ o Pollynim prijateljima, ali i zbog Manuelove rođendanske proslave.

Carstvo poroka, HTV 2 u 21:45 sati
Jedna od najpoznatijih HBO-ovih serija, hvaljeno Carstvo poroka završava s osam novih epizoda posljednje, pete sezone. Peta sezona počinje 1931., šest godina nakon kraja četvrte sezone. U opreci ludim dvadesetim godinama, zemlja grca pod teretom Velike depresije. Prohibiciji se bliži kraj i Nucky se u pripremama za legalno poslovanje nastoji povezati s proizvođačima alkoholnih pića, uključujući i kubanski Bacardi. Nakon ubojstva Arnolda Rothsteina, Lucky Luciano i Meyer Lansky kuju planove ne bi li s gangsterskoga vrha maknuli Joea Masseriju i Salvatorea Maranzana - te uklonili konkurente poput Nuckyja

FILMOVI

Bridget Jones: Na rubu pameti , HTV 1 u 21 sat
Bridget nalazimo upravo tamo gdje smo je i ostavili - u zagrljaju šarmantnog Darcyja. No, počeli su problemi. Osim šokantnog saznanja da on glasa za konzervativce, mora se nositi i sa zanosnom mršavicom Rebeccom koja je bacila oko na Marka, kao i Danielom Cleaverom, koji se iznenada ponovno pojavljuje, te najgorim putovanjem u životu.

Neumoljiv bijes, Nova TV u 21:10 sati
Paul Maguire je cijenjeni biznismen i voljeni otac koji živi mirnim životom sve dok ga njegova nasilna prošlost ne počne progoniti. Kada mu ubiju kćer tinejdžericu Paul sakupi svoju staru ekipu kako bi mu pomogli u osveti onima koji su krivi za njenu smrt. Njegovo traganje za pravdom odvodi Paula na mračan i krvav put osvete, izdaje i duboko sakrivenih tajni.

Legionar, RTL u 22:50 sati
Alain LeFevre (Jean-Claude Van Damme) mladi je playboy i boksač koji upada u velike nevolje kada odbije namjestiti meč. U bijegu od gangstera s kojima je sklopio dogovor, LeFevre ostavlja svoju ljubav, Katrinu (Ana Sofrenovic), i pristupa Legiji stranaca. Nakon dugotrajne i iznimno brutalne obuke u Sjevernoj Africi, LeFevre počinje drugačije gledati na pitanja časti i discipline. Uvjeren kako ga više nitko ne traži, bjegunac počinje planirati svoj povratak, no napad na legionarsku postaju prekida njegove snove…

Dečko, Dama, Kralj, Špijun, HTV 1 u 23:30 sati
Radnja je ovoga špijunskog trilera smještena u vrijeme Hladnoga rata, a u njezinu je središtu veteran špijunaže koji je prisiljen povući se iz mirovine kako bi pronašao sovjetskoga agenta, krticu u britanskoj obavještajnoj službi MI6. Film je ekranizacija kultnog romana Johna le Carrea s fantastičnom glumačkom postavom: Gary Oldman, dobitnik nagrade Oscar Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Ciaran Hinds, Mark Strong i Toby Jones.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala