Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.1.
Pogledajte što se večeras nudi od serija i filmova, ako ne gledate SP u rukometu

TV Preporuke dana – Petak 13.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.1. Podsjećamo da je u 20:45 sati na RTL-u utakmica SP u rukometu Hrvatska – Saudijska Arabija.

SERIJE

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Maksut bježi od Kerema koji mu se želi osvetiti. U međuvremenu Kijmet gleda snimku i naredi Defne da napusti kuću. Defne joj kaže da zna istinu od tome da je Jakup njezin posinak i da će svima reći bude li morala napustiti kuću.

Deadwood, HTV 3 u 22:15 sati
U vrijeme pljački i pohlepe najbogatija zlatna žila u američkoj povijesti privući će mnoge skitnice u zabačen gradić u kojem sve i svatko ima svoju cijenu. Dobro došli u Deadwood, vražje mjesto za bogaćenje!

Fargo, HTV 1 u 22:55 sati
Lou i Hank pokušavaju spriječiti svađu, Peggy i Ed brane svoje odluke, a klan Gerhardt nastoji vratiti svog čovjeka.

Lewis, HTV 2 u 23:25 sati
U devetoj sezoni izvrsne i vrlo gledane britanske serije inspirane romanima Colina Dextera inspektor Robbie Lewis i njegov pomoćnik Hathaway rješavaju tri nova zamršena slučaja.

FILMOVI

Jeremiah Johnson, HTV 2 u 21:30 sati
Umorni veteran iz Meksičkog rata, Jeremiah Johnson (Robert Redford), čezne za samoćom i odlazi u planine na neistražen teritorij Divljeg zapada. Tamo se suočava s prirodom u svoj njezinoj veličanstvenosti, od oštrih zima do opasnih životinja, grizlija, vukova, sokolova, ali i s Indijancima i lutalicama poput njega...

Diktator, RTL u 22:45 sati
Još jedan projekt kontroverznog engleskog komičara Sache Barona Cohena, koji je donio život urnebesnim likovima kao što su Borat i Bruno, priča je hladnokrvnom diktatoru koji odluči očitati lekciju zapadnim civilizacijama koje se petljaju u poslove njegove male države.

Carlos, HTV 3 u 23:15 sati
Edgar Ramírez je za ulogu venezuelskog revolucionara osvojio Césara za glumu, a film je nagrađenim Zlatnim globusom u kategoriji najbolje mini serije ili TV filma.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala