Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon znamo kada stiže Twin Peaks
Nakon dugotrajnog zavlačenja, dogovaranja i pripremanja napokon je objavljen datum premijere oživljene serije

Napokon znamo kada stiže "Twin Peaks"

Napokon je otkriven datum dugoočekivanog nastavka kultne serije Twin Peaks. Nakon silnih odgađanja, pregovaranja i opskurnih teaser trailera, napokon smo dobili konkretne informacije vezane uz seriju Davida Lyncha.

Showtimeov predsjednik David Nevins službeno je najavio kako će se dvosatna premijera na malim ekranima naći 21. svibnja. Ako nekome to nije dovoljno na njihovom streaming servisu bit će dostupna naredna dva sata, odnosno treća i četvrta epizoda. Ukupno su spremili 18 epizoda.

Smatrana jednom od najrevolucionalnijih i vrlo utjecajnih serija svih vremena Twin Peaks je pratio stanovnike malenog gradića koji su ostali u šoku nakon što je njihova kraljica maturalne večeri Laura Palmer ubijena. Gradski šerif prihvatio je pomoć FBI-evog agenta Dalea Coopera, koji je stigao u grad istražiti slučaj.

Kako je Cooper sužavao pretragu za Laurinim ubojicom tako su tajne koje skriva grad polako počele izlaziti na vidjelo. Misterij koji je uslijedio pokrenuo je niz jezivih događaja koji su natjerali stanovnike Twin Peaksa u još dublje razmatranje vlastite egzistencije. Dvadeset pet godina kasnije ta se priča nastavalja.

U novim epizodama očekujemo bogatu glumačku postavu, od kojih su mnogi glumili i u originalu. U novim nas nastavcima očekuju Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Sheryl Lee, Kyle MacLachlan, Everet McGill, Kimmy Robertson, Russ Tamblyn, Ray Wise, Grace Zabriskie, David Duchovny, James Belushi, Michael Cera, Eddie Vedder, Amanda Seyfried, Tom Sizemore, Naomi Watts i Laura Dern.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala