Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


La La Land oduševio na Zlatnim globusima
Na sinoćnjoj dodjeli prestižnih filmskih nagrada mjuzikl je osvojio nagrade u svim kategorijama u kojima je bio nominiran

"La La Land" oduševio na Zlatnim globusima

Jučerašnja 74. dodjela Zlatnih globusa bila je prepuna iznenađenja. Mjuzikl La La Land veliki je ovogodišnji pobjednik, osvojivši nagrade u svim kategorijama u kojima je bio nominiran te je tako postavio novi rekord sa najviše osvojenih nagrada koje je jedan film osvojio na Zlatnim globusima.

Daljnja iznenađenja uključuju novu FX-ovu hit seriju Atlanta, koja je osvojila neočekivane nagrade za najbolju humorističnu seriju i najboljeg glumca u humorističnoj seriji, koja je otišla u ruke glavnog glumca, ujedno i tvorca serije, Donalda Glovera.

Među drugim iznenađenjima bile su i tri nagrade za AMC-jevu mini-seriju Noćni menadžer, čiji su glumci Tom Hiddleston, Hugh Laurie i Olivia Colman osvojili nagrade za svoje izvedbe te Isabelle Huppert koja je svojom ulogom u filmu Elle osvojila nagradu za najbolju glumicu u drami, koju su svi očekivali vidjeti u rukama Natalie Portman za Jackie.

Dodjelu je obilježila i velika Meryl Streep koja je osvojila Cecil B. DeMille nagradu za životno djelo. Njen govor oduševio je jer se indirektno dotaknula teme novoizabranog predsjednika Donalda Trumpa i važnosti glumaca i novinara u ovom trenutku. Na kraju svog govora prisjetila se i pokojne Carrie Fisher rekavši: "Kako mi je moja prijateljica, draga pokojna princeza Leia jednom rekla: Uzmi svoje slomljeno srce i pretvori ga u umjetnost."

Sve dobitnike ovogodišnjih Zlatnih globusa možete pogledati na službenim stranicama.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala