Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.1.
Večeras vas čekaju poznate serije i filmovi od kojih se izdvaja TV premijera "Pet legendi"

TV Preporuke dana – Petak 6.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.1.

SERIJE / EMISIJE

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Kahraman vodi Elif na mjesečni pregled u bolnicu. Liječnik kaže da je Elifina psihologija veoma važna za dijete. Kahraman samo želi da dan prođe mirno i da razveseli Elif pa je vodi do veoma lijepoga mjesta blizu jezera koje je daleko od grada. Moraju ondje prespavati jer su ceste zatvorene zbog snježne oluje.

Naslijeđe, HTV 2 u 21:40 sati
Charlie Cox, Romola Garai, Andrew Scott i Simon Russell Beale nose glavne uloge u ovom napetom špijunskom trileru čija se radnja događa u Londonu u vrijeme hladnoratovskih sedamdesetih. Charles Thoroughgood, bivši vojni časnik, prolazi obuku u MI6. Svladava vještine koje će mu trebati kao britanskom špijunu jer Hladni rat se zaoštrava. Kad Charlesovi nadređeni otkriju da je kao student na Oxfordu prijateljevao s Rusom Viktorom Koslovim, Charles će biti prisiljen primijeniti ono što je naučio na obuci.

Fargo, HTV 1 u 22:55 sati
Floyd poduzima korake, a Charlie se trudi dokazati. Peggy i Ed se ne slažu oko toga što im je dalje činiti, a Loua u drugi plan gurne kampanja Ronalda Reagana.

FILMOVI

Pet legendi, RTL u 21 sat
Djed Božićnjak, Jan Mraz (Jack Frost), Zubić Vila, Uskršnji Zeko i Pješčan pet su junaka koji se suprotstavljaju Mrakuli koji želi osvojiti svijet i obaviti ga vječnim mrakom. Čuvari se udružuju i bore do zadnjeg daha kako bi zaštitili snove, nade, vjerovanja i maštu djece.

Starci 2, Nova TV u 21:35 sati
Lenny (Adam Sandler) preselio se sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

Zalomilo se, RTL u 22:30 sati
Kažu da se suprotnosti privlače, pa, za ultimativnog lijenčinu Bena (Seth Rogen) i poslovnu djevoku Alison (Katherine Heigl), to je zasigurno bio slučaj - barem jedne alkoholizirane večeri. Dva mjeseca i nekoliko testova za trudnoću kasnije, Ben i Alison počinju svoje histerično zabavno, grčevito i dirljivo putovanje koje vodi do ludog smijeha u urnebesnoj komediji!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala