Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Popularni Zakon braće odlazi u povijest
Serija o zatvorenicima iznenada prestaje sa snimanjem, a scenaristi pripremaju kraj za pamćenje

Popularni "Zakon braće" odlazi u povijest

Na iznenađenje brojnih fanova diljem svijeta, prestaje se snimati "Zakon braće", jedna od najpopularnijih zatvorskih serija. "Serija se jednostavno izlizala. Kreativno, osjećamo da smo ispričali puno kvalitetnih i zanimljivih priča i sad je pravi trenutak za završetak. Ne želimo bljutavi kraj", rekao je kreativni direktor Foxa Kevin Reilly i dodao kako su scenaristi spremili "spektakularni završetak".

Iako je u svijetu i dalje vrlo popularna, posljednje brojke o gledanosti pokazuje da su Amerikanci donekle izgubili interes za bivše zatvorenike - navodno su ih na listi najgledanijih serija pretekli "Simpsoni", koji se prikazuju gotovo petnaest godina. U SAD-u se već prikazuje sezona za koju su TV čelnici naprasno odlučili da će biti finalna, a posljednja epizoda bit će podijeljena na nekoliko nastavaka i, prema Reillyjevim riječima, njezine će poklonike "doslovno oboriti s nogu".

"Zakon braće" iznudio je trenutno najveću mladu televizijsku zvijezdu, glumca Wentwortha Millera. Zahvaljujući ulozi problematičnog zatvorenika, našao se na listama najseksi frajera, najpopularnijih neženja i najbogatijih glumaca mlađih od 30 godina. Posljednjih se mjeseci naveliko naklapa o njegovoj seksualnosti - iako glumi zatvorenika, navodno je u višegodišnjoj gay vezi, a agilni tabloidi uporno pokušavaju doći do kompromitirajućih fotki. "O tome s kime spavam jednostavno ne želim govoriti. Ionako znate skoro sve, pa ne morate baš i to", poručio je Miller novinarima kad su ga upitali koliko je istine u kuloarskim pričama koje ga prate.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala