Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kevin Costner želi režirati epski 10-satni vestern
Popularni glumac režirao je samo tri filma u karijeri, a četvrti bi ih mogao sve nadmašiti

Kevin Costner želi režirati epski 10-satni vestern

Kada Kevin Costner odluči u ruke primiti redateljsku palicu odmah znamo da je u pitanju veliki projekt. Njegova prva dva redateljska pokušaja bili su Oskarom nagrađeni Ples s vukovima i malo manje uspješan Poštar, oba filma u trajanju od tri sata.

Posljednji redateljski uradak bio je prije više od desetljeća. Vestern Divlja prostranstva izašao je 2003. godine i po trajanju je bio malo kraći od svojih prethodnika: tek nešto više od dva sata. No, sve se to sada čini sitno s obzirom na Costnerove planove za sljedeći film.

"Imam još jedan vestern koji potpisujem s još nekim ljudima, i želio bi da mi drugi dio karijere bude više oko režiranja. Neprestano sam davao filmove na koje bi naišao redateljima za koje sam smatrao da bi to mogli napraviti bolje od mene, ali mnogobrojni glasovi u glavi, pretežno od moje obitelji, govore mi da bih sam trebao režirati filmove u koje se zaljubim.Tako da mislim da i budem.", rekao je popularni glumca.

Što se novog projekta tiče čini se kako se zaista radi o epskoj priči. "Radim na tome. Traje otprilike 10 sati. Možda ga napravim u tri dijela. Također postoji i četvrti dio, tako da je prava saga. Možda bi ih mogao raditi za televiziju, ili da izlaze svakih šest mjeseci, da napravim veliki vestern koji je povezan kao Jean de Florette i Manon od izvora. Mislim da su oni zabavni za gledanje.", rekao je spominjući filmove Claudea Berrija.

Kada bi njegovi vesterni mogli ugledati svjetlo dana glumac za sada nije otkrio.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala