Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taoci: uzbudljiva serija o političkoj zavjeri u Washingtonu
Nova dramska serija s Toni Collette i Dylanom McDermottom od 2.1. na Doma TV

"Taoci": uzbudljiva serija o političkoj zavjeri u Washingtonu

Doma TV donosi napetu američku seriju Taoci o kirurginji koja je protiv svoje volje uvučena u opasnu političku igru u kojoj treba operirati predsjednika SAD-a… a zatim ga ubiti. Dok se ona bori za više vremena prije početka operacije, postupno postaje jasno da naizgled idilična obitelj Sanders nije savršena kao što se na prvi pogled čini…

Ellen (Toni Collette) je na poslu naviknuta na stres, a predsjednik Kincaid (James Naughton) odabrao ju je zbog mirne ruke i naravi. Kada maskirani ljudi upadnu u dom obitelji Sanders u noći prije operacije i zarobe Ellen zajedno s njezinim mužem Brianom ( Tate Donovan) i dvoje djece, Morgan (Quinn Shephard) i Jakeom (Mateus Ward), prijeteći da će im nauditi ako Ellen ne učini ono što traže, Ellen neće moći ostati mirna. Njezin muž, koji također ima svoje tajne, ne može joj pomoći. Ellen će učiniti bilo što da zaštiti obitelj, kao i Duncan Carlisle (Dylan McDermott), agent FBI-a koji je sudionik urote protiv predsjednika. Kao glavni otmičar, Duncan će se za svoj cilj boriti pod svaku cijenu – čak i ako to znači da mora nauditi drugoj obitelji.

Dok je njezina obitelj u opasnosti, Ellen je suočena s nepojmljivom moralnom dilemom. Napetost raste, a ona se bori za više vremena prije početka operacije, te postaje jasno da naizgled idilična obitelj Sanders nije savršena kao što se na prvi pogled čini – niti su njihovi otmičari zli kao što bi se moglo pomisliti.

Serija je nastala prema izraelskoj seriji istog naziva Taoci, u originalu Bnei Aruba koja je oduševila gledatelje te je od rujna 2016. godine dostupna na Netflixu u mnogim zemljama. Američka verzija nije doživjela isti uspjeh tako da je nakon prve sezone otkazana, iako su joj kritičari dali dobre ocjene.

Taoci premijerno stižu na Domu TV od sutra, 2. siječnja u 22:20 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala