Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.12.
Večeras: zadnja epizoda serija "Crno-bijeli svijet" i "Umorstva u Midsomeru" plus odlični filmovi

TV Preporuke dana – Petak 30.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.12.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:20 sati
Ladin i Žacov razred je na ekskurziji prepunoj uzbuđenja, Jura se sprema u Njemačku, Dominikove kolege s taksi stajališta završile su u pritvoru, a Marina i Kipo napokon će se naći na istoj valnoj dužini...

Zlatni dvori, Nova TV u 21:35 sati
Kako bi zadobio Aninu naklonost, Mladen ponudi Antunu partnerstvo u projektu izvora. Ana ga ne odbije, ali ni ne prihvati njegovu ponudu. Želi razmisliti. Mara, Žana i Domagoj neugodno su iznenađeni Nikolinim bijegom iz sela; moraju se bez njega nositi s pritiskom. Janka maltretiraju u školi, a Domagoj napadne roditelja koji je Janka povukao za uho

Umorstva u Midsomeru, HTV 2 u 22:25 sati
Barnabyjeva svekrva insistira da je on odvede na sajam u selo u kojemu već tradicionalno traje rat spolova. Kada ondje starija gospođa i lokalni vikar budu ubijeni u istome razdoblju, Barnaby se boji da je to tek početak.

FILMOVI

Gospodar prstenova: Prstenova družina , Doma TV u 20 sati
Jackson je tri filma snimao u kontinuitetu od kraja 1999. do početka 2001. na rodnom Novom Zelandu, a prvi je premijerno prikazan u prosincu 2001. Reakcije su bile sjajne, pa je Gospodar prstenova: Prstenova družina ubrzo postao hit i jedan od najhvaljenijih filmova godine. Drugi i treći dio bit će prikazani u sljedeća dva dana u istom terminu na Doma TV.

Luda Noć vještica, RTL u 20 sati
TV premijera na RTL televiziji: sarkastična tinejdžerica Wren prisiljena je voditi mlađeg brata u maškare na Noć vještica, no putem ga izgubi. Mora potražiti pomoć najbolje prijateljice i dvojice nespretnjakovića kako bi ga pronašla prije nego što mama sazna.

Savršena formula, HTV 2 u 20:35 sati
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag. 4 godine nakon filma snimljena je istoimena serija, no otkazana je nakon samo jedne sezone.

Čudesni Spider-Man, Nova TV u 22:30 sati
Ovo je priča o Peteru Parkeru (Andrew Garfield), nesigurnom srednjoškolcu kojega su roditelji napustili u djetinjstvu i ostavili ga ujaku Benu (Martin Sheen) i ujni May (Sally Field). Poput ostalih tinejdžera, Peter pokušava pronaći samoga sebe, ali i otkriti više o svojoj obitelji. Kad pronađe tajanstvenu aktovku koja je pripadala njegovu ocu, počne shvaćati koje su to okolnosti dovele do nestanka njegovih roditelja. To ga dovodi izravno do korporacije Oscorp i laboratorija dr. Curta Connorsa (Rhys Ifans), nekadašnjeg partnera njegova oca. Peter će ubrzo morati donijeti velike odluke koje će oblikovati njegovu sudbinu i učiniti ga junakom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala