Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.12.
Večeras vas na programu čeka finale Farme, odlične serije i nekoliko filmova, među ostalim "Sam u kući 5"

TV Preporuke dana – Petak 23.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23.12.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:10 sati
Lipanj je 1982. Kipo i Žungul odlaze na "specijalni novinarski zadatak", na Omladinsku radnu akciju "Sava 82", unoseći popriličan nemir u brigadirsko naselje u kojem neočekivano pronalaze mnoga poznata lica, od Une i članova njezina sastava do Dimčeta, Kipova frenda iz vojske. Mitar poziva Jagodu da se s njim odseli u Australiju, a Dominik se mora javiti na ozbiljan informativni razgovor u milicijsku stanicu...

Pokaži ljubav - gledaj srcem, HTV 1 u 21 sat
U suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, Rotary Klub Zagreb 1242 organizira humanitarni koncert violončelističkog dvojca 2Cellos i pijanistice Mije Pečnik u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Kupnjom ulaznice za koncert, pozivanjem humanitarnog broja i uplatom na žiroračun akcije građani i tvrtke mogu pomoći prikupiti sredstva potrebna za adaptaciju i opremanje kabineta senzorne integracije Centra za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek".

Farma, Nova TV u 21:20 sati
Tko će biti pobjednik ovogodišnje Farme?

Fargo, HTV 1 u 23:35 sati
Floyd odgovara na prijedlog iz Kansas Cityja, Hanzee odlazi na izlet, a Louu se pali lampica.

FILMOVI

Sam u kući 5, RTL u 20 sati
Uz brojne posvete originalu, ovog puta družimo se s obitelji Baxter. I dok najmlađi član obitelji pokušava postaviti stupicu duhu, upoznajemo se s negativcima koji čine dobro poznati Eddie Steeples, Debi Mazar i najveća zvijezda filma, kultni Malcolm McDowell.

Uloži na favorita, HTV 2 u 20 sati
Dobrodušna striptizeta Beth Raymer (Rebecca Hall) postaje konobarica u Las Vegasu gdje upoznaje profesionalnog kockara po imenu Dink (Bruce Willis) koji zarađuje novac na sportskim okladama. Dink je uzima za suradnicu i otkriva kako je Beth iznimno talentirana za taj posao. Međutim, njegova ljubomorna supruga Tulip (Catherine Zeta-Jones) natjera ga da prekine suradnju s njom nakon čega Beth odlazi u New York.

Veliki snježni izazov, RTL u 22 sata
Poznati oskarovac Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, Bolje ne može, Malo dobrih ljudi, Pearl Harbor) protagonist je dinamične i zabavne pustolovne komedije Briana Levanta, redatelja spretnog u režiji tematski sličnih priča (Beethoven, Obitelj Kremenko).

Vizija - Život Hildegard von Bingen, HTV 3 u 22:10 sati
Margarethe von Trotta, jedna od najviše slavljenih ženskih redatelja njemačke kinematografije, u ovoj ekraniziranoj biografiji odala je počast jednoj drugoj iznimnoj ženi iz 12. stoljeća, Hildegardi iz Bingena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala