Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


SPT Networks CE širi svoju distribuciju
AXN i AXN Spin lansirani u Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji uz Telekom Austria Group

SPT Networks CE širi svoju distribuciju

SPT Network CE lansira nove AXN usluge s Telekom Austria Groupom u Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

Od studenog AXN kanali dostupni su korisnicima usluga Telekom Austria Groupe u Sloveniji kroz Si.mobil, a uskoro i u Hrvatskoj kroz Vipnet te u Makedoniji kroz one.Vip. Točni datumi kretanja različiti su na svakom teritoriju. U bliskoj budućnosti pretplatnici Telekom Austria Group-e moći će koristiti AXN Now SVOD uslugu koja omogućava pristup pažljivo odabranom sadržaju iz bogate kolekcije AXN-ovih serija i filmova kao što su Bez granica, Dracula, Falco, Od sumraka do zore, Hannibal i mnogi drugi.

John Rossiter, generalni menadžer SPT Network Central Europe je dodao: "Adrija je vrlo važna regija za nas i oduševljeni smo što možemo lansirati nove usluge s tako odličnim partnerom kao što je Telekom Austria Group. Fokusirani smo na širenje našeg posla u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji i građenje značajnog uspjeha naših kanala i digitalnih servisa je već počelo."

"S ovom suradnjom Telekom Austria Group nastavlja širenja u regiji jugoistočne Europe i pomaže ponuditi široj publici nove kanale i TV iskustvo", Franz Bader, direktor veleprodaje i međunarodnih poslova, sretan je objaviti širenje portfolia korisnicima TAG-a.

Svježe rebrandirani AXN dinamičan je i moderan TV kanal prepun serija I filmova ispunjenih akcijom i zabavom. AXN emitira najpopularnije američke blockbustere i serijale primarno fokusirane na krimi priče. Kanal stremi da angažira, oduševi i iznenadi svoje gledatelje. Vrhunci programa uključuju najbolje dramske serije kao što su NCIS, NCIS Los Angeles, Elementary i Škorpion, hit seriju za mlade Mladi vukodlak i originalne Sonyjeve producije kao što su Bez granica i Hannibal.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala