Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taken serija: Svaki junak ima svoj početak
Kroz nekoliko mjeseci na male ekrane stiže serija napravljena kao uvod u filmsku franšizu, koja otkriva priču o Bryanu Millsu

"Taken" serija: Svaki junak ima svoj početak

Stvaranje franšize 96 sati (Taken) sa Liamom Neesonom za 20th Century Fox rezultiralo je unosnom trilogijom filmova (uz mogućnost stvaranja i četvrtog). Iako je imao najmanji budžet prvi film u serijalu imao je i najmanju zaradu, iako je prešao 200 milijuna dolara. Drugi je prešao 370 milijuna, a treći se zaustavio na 326.

Međutim, bez obzira na dosta dobru zaradu, filmski serijal nije uvijek bio u milosti kritičara. Uz dosta slabe kritike, posebno za prošlogodišnji 96 sati: U bijegu, zajednička zamjerka svima bila je ta da franšiza ne donosi ništa novo u već otrcanoj priči o otetoj ženi koju spašava opasan frajer.
I dok četvrti dio filmske sage za sada još nije dobio zeleno svjetlo, obožavatelji priče i žanra dobit će novu dozu akcije kroz novu televizijsku seriju.

Do sada nismo imali puno prilike saznati detalje oko NBC-jeve serije, no kroz trailer objavljen ovih dana, ipak imamo prilike dobiti sliku o tome što nas očekuje u televizijskoj adaptaciji. Serija je napravljena kao prequel filmskoj franšizi. I dalje je glavni lik Bryan Mills, no ovoga ga puta utjelovljuje puno mlađi Clive Standen, publici poznat kao Rollo iz Vikinga.

Službeni sinopsis serije otkriva da se mladi Bryan Mills priključuje obavještajnoj agenciji CIA kako bi ulovio odgovorne za osobnu tragediju koja ga je zadesila. Trailer naznačuje kako je Mills, iako nije uspio spasiti svoju sestru tijekom napada na vlak, ipak ulovio pažnju CIA-e svojom sposobnošću da se samostalno uhvati u koštac sa kriminalcima.

Kako će ići njegova karijera u obavještajnoj agenicij saznat ćemo 27. veljače 2017. godine kada je zakazana premijera serije Taken.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala