Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.12.
Večeras vas na programu čekaju omiljene serije i emisije te dobro poznati filmovi

TV Preporuke dana – Petak 16.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16.12.

SERIJE / EMISIJE

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 20:10 sati
Otac ne želi pustiti Ladu na maturalac, pa u pomoć priskače Ksenija smislivši maštoviti plan u kojem bi ključnu ulogu trebao odigrati Žacov i Ladin razrednik. Kipo je svojim tekstom u Danasu uzmemirio duhove, a nemir je u neke odnose unio i uspješan nastup Uninog sastava u SC-u.

Tri, dva, jedan - peci!, RTL u 20:15 sati

Farma, Nova TV u 21:20 sati

Posrednica, HTV 2 u 21:40 sati
Janet Leach više ne sudjeluje u ispitivanju, a Fred West odbija razgovarati s policijom. Njegova žena Rosemary također ne želi surađivati. Policija zamoli Janet da i dalje bude Westov posebni skrbnik. Fred West naoko se obraduje i nastavlja suradnju s policijom, no ponovno pod svojim uvjetima. Policija nastavlja pretragu Westove kuće i izolirane izvangradske lokacije u potrazi za nestalim žrtvama, a West se počinje fokusirati na jednu od žrtava, Annu McFall.

Fargo, HTV 1 u 23:35 sati
Potraga Gerhardta za Ryem se zahuktava, Lou posjećuje Fargo, a Peggy slučajno čuje novu teoriju u ubojici iz Waffle Huta.

FILMOVI

Bean... film vrhunske katastrofe, RTL u 22:05 sati
Slijedeći svjetski uspjeh britanske TV serije Mr. Bean s Rowanom Atkinsonom u naslovnoj ulozi, udruženi britanski i američki producenti smislili su filmski projekt posvećen televizijskom junaku. Scenarij za film napisali su tvorci serije, Richard Curtis i Robin Driscoll. U Hrvatskoj je bio najgledaniji filmski hit sezone, a svake godine je nezaobilazan za božićne blagdane.

Hannah Arendt, HTV 3 u 23 sata
Biografska drama redateljice Margarethe von Trotte prati nekoliko godina djelovanja i rada cijenjene njemačke filozofkinje i političke teoretičarke koja se s velikom hrabrošću usudila suprotstaviti do tad uvriježenim stavovima. Film je osvojio šest nagrada.

Pogled u budućnost, RTL u 23:55 sati
Cris ima dar da može vidjeti budućnost nekoliko minuta unaprijed. Umoran od ispitivanja i testova kao dijete koje je na njemu provodila vlada zbog interesa za njegov dar, nevoljko pristane na suradnju sa vladinim agentima u lovu na teroriste koji prijete aktivacijom nuklearne bombe.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala