Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras finale 3. sezone showa Tvoje lice zvuči poznato
U velikom finalu borba Lane, Ane, Mattea i Kedže, a uživat ćemo i u duetima Žanamari i Filipa, te Fila Tilena i Hane

Večeras finale 3. sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Prošlotjednog najboljeg izvođača Mattea Cetinskog pobjeda s transformacijom u Bareta lansirala je i u finale showa Tvoje lice zvuči poznato. Matteo do sada bilježi čak tri pobjede u showu. Ovaj put Matteo će nastupiti kao Elvis Presley i to pjesmu Viva Las Vegas. ''Ja sam u ovom showu ili bio super ili sam bio zadnji ako mi uloga nije legla. No bitno je da se ljudi koji gledaju zabavljaju.'', komentira Matteo svoje sudjelovanje. Matteo je natjecatelj koji je imao najviše samostalnih pobjeda u ovoj sezoni, a kaže da se najviše zabavljao upravo u ženskim transformacijama.

U finalnoj emisiji će se poznatom tročlanom žiriju pridružiti gostujući član, popularni glazbenik Petar Grašo. Poznati pjevač kojega je u ovoj sezoni već imitirao Damir Kedžo, izvest će Moje zlato, pjesmu koju je i finalist showa otpjevao još u drugoj epizodi showa. ''Mislim da sam kroz ovaj show proživio svemoguće emocije koje čovjek može proživjeti. Bilo je i zabavnih trenutaka i pucanja.'', iskren je Damir Kedžo koji je kaže rušio puno barijera u svojoj glavi tijekom ovog showa. ''Da se mogu odmoriti deset dana, ja bi opet sve ponovio'', kaže Kedžo ususret finalu u kojem će pokušati izgledati i zvučati baš kao Mariah Carey te otpjevati njen hit All I want for Christmas.

Lana Jurčević će u finalnoj emisiji biti Siniša Vuco, a hoće li joj njegov hit Volim piti i ljubiti osigurati dovoljno bodova za pobjedu tek ćemo vidjeti. Lana je imala čak osam transformacija u suprotan spol, a i sama priznaje kako su joj najdraže muške transformacije. ''Ovaj cirkus mi je toliko uljepšao život.'', izjavila je Lana koja priznaje kako je kroz show pobijedila i neke svoje strahove. ''Ako pobijedim, ostat ću u liku i drugi dan.'', otkriva Lana.

Finalistica Ana Maras Harmander postaje Sophia Loren, a izvest će Mambo Italiano. Ana je o showu rekla: ''Bilo je uspona, padova, bilo je svega. Probila sam neke svoje granice. To je bilo bacanje u vatru.'' Emotivno je svim natjecateljima žao što je kraj blizu, no zato će bez sumnje dati sve od sebe u posljednjoj epizodi sezone.

U revijalnom dijelu emisije vidjet ćemo i dva dueta, pa će tako kao Al Bano & Romina Power zajedno nastupiti Hana Hegedušić i Fil Tilen, i to oboje transformiranih u suprotan spol. Žanamari Perčić i Filip Dizdar izvest će pak pjesmu Nostalgija kao Magazin & Lidija Horvat Dunjko. U predbožićnom raspoloženju na kraju ćemo vidjeti i zajedničku izvedbu svih kandidata treće i to na pjesmu Sretan Božić svakome.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala