Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalisti 3. sezone TLZP-a su Ana, Lana, Matteo i Kedžo
Matteo je oduševio transformacijom u Bareta

Finalisti 3. sezone TLZP-a su Ana, Lana, Matteo i Kedžo

Matteo Cetinski novi je pobjednik u dvanaestoj, pretposljednjoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato čime je sebi osigurao mjesto u finalu. Priliku za pobjednika ili pobjednicu treće sezone dobili su i Ana Maras Harmander, Lana Jurčević i Damir Kedžo koji će iduće nedjelje u finalnoj emisiji prirediti pravi spektakl. Ostali kandidati također će nastupiti i to u duetima.

Matteo je u predfinalnoj epizodi kao Goran Bare apsolutno sve oduševio. Potpuno se uživio u njegov lik te sjajno izveo pjesmu Gorana Barea & Majke, Teške boje. Imitacija je ostavila snažan dojam na publiku, ali i žiri i kolege koji su ga nagradili titulom pobjednika emisije. Matteo je kao pobjednik odabrao udrugu „Pčelice“ iz Gospića kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna.

Gost žirija bio je Mario Petreković, a s Matteovom imitacijom bio je oduševljen. „Fenomenalno! Svi vole more samo Goran bare. Bravo Gorane!“, rekao je Mario, a potom uputio i posebnu pohvalu odjelu za šminku, „Velike čestitke maskembalu odozada.“, budući da je maska bila posebno impresivna. „Ovako kandidati izgledaju nakon jedne sezone“ osvrnuo se na transformaciju i Tomo in der Muhlen. Sandra Bagarić nije mogla prepoznati razliku obzirom koliko je Matteova imitacija bila uspješna. Goran Navojec je posebno pohvalio Matteov nastup i svrstao ga među najbolje. „Ovo je glumački jedna od najboljih izvedbi cijele ove sezone.“ , rekao je Navojec.

Fil Tilen je ponovno bio dobro raspoložen, ovaj put u ulozi RickaJamesa. Izvedbom pjesme Super Freak zauzeo je drugo mjesto u ukupnom poretku emisije. Sjajna je ponovo bila Lana Jurčević, koja je izborila finale ove sezone. Imala je težak zadatak imitacije Beyonce, ali je unatoč tome sjajno izvela pjesmu Run The World. Damir Kedžo, jedan od četvero finalista sezone, donio je pravi vokalno scenski spektakl kao Lady Gaga. Izveo je poznatu pjesmu Papparazzi i zabavio žiri i publiku.

Filip Dizdar je donio impresivnu imitaciju Vinka Coce i izvedbu pjesme Vilo moja.„Zaplakao sam na ramenu kolege. Meni je ovo prekrasna točka za kraj.“, ganut je bio Mario, a Tomo iznenađen. Ana Maras Harmander je ponovo donijela sjajnu imitaciju, ovaj put Meghan Trainor i izvedbu pjesme No. Žanamari se ovaj put našla u ulozi Brune Marsa te sjajno otpjevala pjesmu Locked Out of Heaven. „Tvoj glas je apsolutno zlatni glas. Ti s glasom možeš sve.“, rekla je Sandra. Hana Hegedušić je ovaj put donijela sjajnu zabavu izvedbom Wake Me Up Before You Go Go grupe WHAM.

U finalnoj epizodi iduće nedjelje očekuju nas fenomenalne zabavne transformacije. Duet Al Banoa & Romina Power otpjevat će zajedno Hana Hegedušić i Fil Tilen, dok će u drugom duetu Žanamari i Filipa Dizdara pjevati kao Magazin & Lidija Horvat Dunjko. Matteo će za pobjedu pjevati ka Elvis Presley, a Damir Kedžo kao Mariah Carey. Lana će u finalnoj emisiji biti Siniša Vuco, a Ana Maras Sophia Loren.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala