Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spider-Man se vratio u akciju!
"Spider-Man: Homecoming" predstavio prvi trailer koji vraća Toma Hollanda u ulogu Petera Parkera

Spider-Man se vratio u akciju!

Zvijezda filma Spider-Man: Homecoming, Tom Holland, svratio je u show Jimmyja Kimmela kako bi predstavio prvi trailer za svoju nadolazeću avanturu.

Film redatelja Jona Wattsa uistinu je povratak za Spider-Mana, kome će ovo biti prvi samostalni film u Marvelovom filmskom svijetu. Holland je rekao kako se njegova verzija Petera Parkera razlikuje od njegovih prethodnika koje su glumili Tobey Maguire i Andrew Garfield te će on biti jedan potpuno novi tip heroja u Marvelovom svijetu.

U traileru se Spider-Man pokušava dokazati Tonyju Starku, no Osvetnik ne smatra kako je ovaj još spreman. Dok se njih dvojica sukobljavaju Spidey se također mora boriti sa školom i novim zlikovcem. "Zaboravi na tog tipa, leteće čudovište.", Starkov je savjet: "Postoje ljudi koji rješavaju takve stvari."

"Vidjeli ste milijardera, znanstvenika, vojnika. Sada je vrijeme da vidite klinca.", nedavno je rekao Holland za The Hollywood Reporter. "I svaka odluka koju donesemo na setu se temelji na pitanju: 'Kako bi klinac reagirao u ovakvoj situaciji?', tako da je svaka scena borbe napravljena tako da je skoro pa primjerena za djecu jer nikada nikoga ne udara. Sve se to dogodi slučajno. Mislim da je najveća razlika upravo u toj njegovoj mladosti i nevinosti.", objasnio je Holland.

Iron Man odnosno Robert Downey Jr. vraća se, kao i Marisa Tomei u ulozi tete May. Spider-Man će se boriti protiv Michaela Keatona, koji će glumiti zlog Vulturea. Glavnu žensku ulogu ima Zendaya, koja je opovrgnula glasine da je njezin lik romantični interes Petera Parkera u filmu, iako u traileru izgleda drugačije.

Sony i Marvel će Spider-Manovu prvu samostalnu avanturu u distribuciju pustiti 7. srpnja 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala