Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 10.12.
Ovu subotu na rasporedu je pregršt odličnih filmova od kojih smo izdvojili četiri

TV Preporuke dana – Subota 10.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 10.12.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:25 sati
U ovom hotelu posjetitelji odsjedaju na vlastitu odgovornost! Basil je radišan hotelski upravitelj kojega često iskorištavaju i čiji je život "zatrovan" mrtvim gostima, hotelskim inspektorima i vrijeđanjima. Glavobolju mu najviše zadaje zmija - njegova žena Sibyl koja stalno zanovijeta. Zajedno vode svoj hotel Fawlty Towers, uz pripomoć smirene Polly te bez gotovo ikakve pomoći od strane Manuela, konobara iz Barcelone na praksi, koji je lud koliko i njegov šef kojega izluđuje.

Ray Donovan, HTV 2 u 21:15 sati
U zadnjoj epizodi sezone Mickey i Darryl otkrivaju da je plijen puno manji nego što su očekivali, ali Mickey ima plan koji ih opet zaposli. Abby je rastrgana između dva moguća zaštitnika, Raya i Jima.

FILMOVI

Specijalne agentice, RTL u 20:10 sati
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale – prijateljice! Najsmješnija glumica današnjice Melissa McCarthy i nikad bolja Sandra Bullock.

Priča o igračkama, HTV 1 u 20:05 sati
Iznova otkrijte redateljski debi slavnog Johna Lassetera i njegove likove Woodya i Buzza Lightyeara te sve njihove prijatelje u pustolovini punoj humora, srčanosti i prijateljstva.

Zemlja: Novi početak, Nova TV u 21:50 sati
Višestruko nagrađivana hollywoodska zvijezda, Will Smith, zajedno sa svojim sinom, Jadenom, pojavljuje se u uzbudljivom projektu slavnog redatelja M. Night Shyamalana. Napeta SF priča o ocu i sinu koji pokušavaju preživjeti na negostoljubljivom planetu inspirirana je epizodom dokumentarnog serijala I Shouldn't Be Alive.

Nevjerojatni Hulk, RTL u 22:30 sati
Za razliku od mnogih crtanih superheroja, Marvelov Hulk u filmu Louisa Leterriera nije izričito snimljen da bi se svidio obožavateljima stripa, već je prilagođen za šire gledateljstvo. Odlične uloge su u filmu ostvarila velika holivudska imena - Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth i William Hurt.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala