Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Detektivski duo koji rješava i najteže zločine
Regionalna premijera serije "Privatni detektivi" 14. prosinca u 22 h na kanalu FOX Crime

Detektivski duo koji rješava i najteže zločine

Koliko se suprotnosti mogu privlačiti i postati dobitna kombinacija, gledatelji imaju priliku vidjeti u novoj detektivskoj seriji.

Prva epizoda serije Privatni detektivi, autora Tima Kilbyja i Shelley Eriksen, premijerno će biti prikazana 14. prosinca u 22h na kanalu FOX Crime. Glavne uloge pripale su miljeniku žena iz mega popularne serije Beverly Hills 90210Jason Priestley i kanadskoj glumici Cindy Sampson. Nakon burne prošlosti, bivši profesionalni hokejaš Matt Shade (Jason Priestly) traži pomoć od vatrene privatne detektivke Angie Everett (Cindy Sampson) kako bi riješio slučaj.

"Matt Shade je muškarac koji proživljava novi život nakon prekida hokejaške karijere. Cijelu svoju sportsku karijeru gradio je na odličnim sposobnostima čitanja ljudi i predviđajući njihove poteze kako bi pobijedio. Sada, kada je prestao igrati hokej, traži nešto novo gdje će svoje prednosti moći ponovno iskoristiti.", Izjavio je Priestley kojemu je ova uloga odlično legla.

Mattova kolegica je oštroumna i inteligentna Angie koja preuzela detektivsku agenciju nakon smrti svog oca. Potpuna Mattova suprotnost, Angie ga smatra naivnim i djetinjastim; no polako počinje mijenjati mišljenje o njemu nakon što zajedno krenu rješavati ubojstvo poznatog chefa u čiji je slučaj umiješan Mattov dobar prijatelj. Kemija između Matta i Angie postaje sve veća, a u cijelu priču će se uplesti Jay, vlasnik karaoke-bara, koji ima sumnjivu prošlost...

U glavnim ulogama: Jason Priestley kao Matt Shade, Cindy Sampson kao privatna detektivka Angie Everett, Barry Flatman kao Don Shade, Jordyn Negri kao Juliet "Jules" Shade, Clé Bennet kao detektiv Derek Nolan i Ennis Esmer kao detektiv Kurtis Mazhari.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala