Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Johnny Depp najpreplaćeniji glumac drugu godinu zaredom
Depp je dobio neslavnu titulu najviše zahvaljujući filmu "Alisa iza ogledala"

Johnny Depp najpreplaćeniji glumac drugu godinu zaredom

2015. godina nije bila neka za Johnnyja Deppa. Pogotovo njezin kraj kad je dobio neslavnu titulu najpreplaćenijeg glumca za tu godinu, prema časopisu Forbes. No, čini se da mu ni 2016. godina nije bila naklonjena.

Cijelu godinu slušamo o Deppu, ali ne u pozitivnom glumačkom kontekstu kako bismo htjeli. Većinu godine je bila riječ o skandalu s njegovom sada bivšom suprugom Amber Heard koja ga je optužila za zlostavljanje, nakon čega se tjednima pričalo o njihovoj brakorazvodnoj parnici. Niti filmska godina mu nije bila nešto, a posljednji film Alisa iza ogledala je prilično razočarala u kinima.

Časopis Forbes krajem godine sastavlja razne liste od kojih je jedna i ona najpreplaćenijih glumaca. Gledaju se zadnja tri velika filmska ostvarenja prije lipnja 2016. (od srpnja do lipnja), zbroji se njihova zarada u kinima i podijeli se očekivana glumčeva zarada. Prema toj računici su zadnja tri Deppova filma vratila samo 2,80 dolara za svaki dolar koji je on zaradio što ga svrstava na sami vrh liste najpreplaćenijih glumaca. Time je Depp nastavio niz svojih loših filmova iz prošlih godina (Mortdecai i Uzvišenost).

Sljedeće godine nam u kina stižu novi Pirati s Kariba (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), a ako film bude promašaj u kinima to bi moglo prilično otežati Deppu u pronalasku novih uloga.

Drugi na listi je Will Smith, kojem baš i ne ide posljednjih godina, zahvaljujući posljednjem filmu Put pobjednika koji je jedva zaradio da pokrije svoj budžet (njegova tri filma vratila 5 dolara za svaki njegov dolar). Na trećem mjestu je Channing Tatum, slijede ga Will Ferrell, George Clooney, Adam Sandler, Mark Wahlberg, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts te Bradley Cooper.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 1
    buffalobill buffalobill @ 8.12.2016. 12:50

    trebao bi da, a ti pogledaj seriju NARCOS

  • #2
    2 1
    yuma yuma @ 8.12.2016. 12:43

    Pogledaj Crnu misu... Ja inače ne volim Deppa, ide mi na živce. Ali u Crnoj misi je razvalio.

    Makar, znam tebe cinika, niš ti se neće dopast.

  • #1
    0 1
    buffalobill buffalobill @ 8.12.2016. 10:13
    da,nekako mu leze te uloge freakova,edward skaroruki,pa onaj lik iz pirata sa kariba,deveta vrata od polanskog,ne mogu se sjetiti "ozbiljnijeg" filma di je bio dobar,mozda donnie brasko,nisam gledao crnu misu
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala