Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriveni glavni glumci te radnja filma Coco
Pixarova priča oko "Dia le los Muertos" odnosno Dana mrtvih sljedeće nas godine vodi u malo meksičko selo

Otkriveni glavni glumci te radnja filma "Coco"

Film Coco najavljen je još 2012. godine no do sada smo bili bez puno nekih konkretnih informacija o nadolazećem Pixarovom projektu. Danas smo ih dobili pregršt jer je objavljena glavna glumačka ekipa, umjetnički koncepti kao i sama radnja.

Glavnim glumcima svoje će glasove posuditi Benjamin Bratt, Gael García Bernal i debitant Anthony Gonzalez, koji će biti protagonist filma.

Miguel je 12-godišnji dječak koji želi postati glazbenik, što je neočekivan odabir karijere za klinca koji dolazi iz obitelji postolara u malom meksičkom selu. Njegova obitelj vjerojatno je jedina u cijelom selu koja uistinu mrzi glazbu - generacijama su je zabranjivali jer su vjerovali kako se nalaze pod njenim prokletstvom: Miguelov pradjed desetljećima ranije ostavio je svoju ženu kako bi se posvetio svojoj glazbenoj karijeri.

Njegova opsjednutost popularnim, ali pokojnim pjevačem Ernestom de la Cruzom (Bratt) s vremenom ga odvede u podzemlje, kao što se to obično i dogodi u takvim situacijama. Bernal će svoj glas posuditi korisnom duhu kojeg Miguel susreće tijekom svoje avanture.

"Od početka nam je bilo iznimno bitno da cijela glumačka postava budu latinoamerikanci.", rekao je redatelj Lee Unkrich za Entertainment Weekly, te dodao: "Na to smo bili usmjereni te smo uspjeli složiti fantastičnu kombinaciju ljudi, neki su iz Meksika, neki iz Los Angelesa."

Nova Pixarova avantura u kinima nas očekuje 22. studenog 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala