Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


UFC FN 101: Whittaker i Brunson u trci za TOP 5!
LIVE prijenos UFC Fight Night 101 u noći sa subote na nedjelju 27. studenog u 04:00 sata iza ponoći na Fight Channel PPV-u

UFC FN 101: Whittaker i Brunson u trci za TOP 5!


Prvi put nakon studenog 2015. i drugi put općenito u povijesti promocije Ultimate Fighting Championship će održati priredbu u australskom Melbourneu. U noći sa subote na nedjelju 27. studenog s početkom u 04:00 sata iza ponoći, ekskluzivno na Fight Channel PPV-u pogledajte LIVE prijenos UFC Fight Night 101 priredbe.

Prvotno je ovaj zanimljiv event trebao predvoditi bivši prvak u srednjoj kategoriji Luke Rockhold u dvoboju protiv bivšeg šampiona Strikeforcea Ronalda “Jacarea” Souze. No, Rockhold je prije nekoliko dana otkazao nastup zbog ozljede, a Dana White je u glavne uloge gurnuo top borce srednje kategorije Roberta Whittakera i Dereka Brunsona.

Whittaker i Brunson love sami vrh - 84kg divizije

Lokalna publika sigurno neće imati ništa protiv jer je Whittaker Australac rođen na Novom Zelandu koji trenutačno kotira kao 7. borac na rang ljestvici divizije do 84 kilograma. Do sjajnog renkinga je došao sa čak pet uzastopnih pobjeda uključujući one protiv Uriaha Halla i Rafaela Natala u dva posljednje dvoboja. Kada tome dodate i pobjedu protiv Brada Tavaresa, jasno je da se radi o velikom potencijalu koji kuca na sami TOP 5. Za to će mu trebati slavlje protiv jednako impresivnog Amerikanca Dereka Brunsona koji je trenutačno samo jedno mjesto iza – na osmici najboljih srednjaša UFC-a. Ovaj nokauter također plovi na nizu od pet uzastonih pobjeda među kojima su one protiv Lorenza Larkina i Uriaha Halla što čitavoj priči daje još ozbiljniju dimenziju. Od dolaska u elitnu promociju, Brunson je poražen tek jednom i to od opasnog Yoela Romera u siječnju 2014. godine. Sve ostale dvoboje je dobio te je, baš kao i Whittaker, na rubu popisa onih koji kotiraju kao eventualni “contenderi”.

Matthews protiv Holbrooka

“Co-main” event će ponuditi miljenika melburnške publike, domaćeg dečka Jakea Matthewsa u okršaju s Andrewom Holbrookom. 22-godišnji Matthews je profesionalac od 2012., a hrvatska publika ga se sjeća iz dvoboja protiv Tadije Majića 2012. godine. U elitnom UFC-u je već tri godine i za sada ima četiri pobjede i dva poraza. U zadnjem meču je od njega bolji bio Kevin Lee. I Holbrook će u Melbourneu tražiti povratak pobjedama s obzirom na poraz u zadnjem nastupu od Joaquima Silve. To mu je ujedno i jedini poraz u čitavoj karijeri uz 11 impresivnih pobjeda.

Na glavnoj karti će se još naći dvoboj u velter kategoriji između Kylea Nokea i Omarija Akhmedova, kao i meč u perolakoj diviziji između Yusukea Kasuye i Alexa Volkanovskog. Program će otvoriti meč u srednjoj između Dana Kelly i Chrisa Camozzija.
 

UFC Fight Night 101: Whittaker vs. Brunson

Derek Brunson vs. Robert Whittaker
Jake Matthews vs. Andrew Holbrook
Daniel Kelly vs. Chris Camozzi
Kyle Noke vs. Omari Akhmedov
Yusuke Kasuya vs. Alex Volkanovski

Uvodne borbe:

Rich Walsh vs. Jonathan Meunier
Ben Nguyen vs. Geane Herrera
Damien Brown vs. Jon Tuck
Daniel Hooker vs. Jason Knight
Jenel Lausa vs. Yao Zhikui
Seo Hee Ham vs. Danielle Taylor
Khalil Rountree vs. Tyson Pedro

Fightsite.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala