Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.11.
Ovu subotu na rasporedu je pregršt odličnih filmova

TV Preporuke dana – Subota 26.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.11.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati

Ray Donovan, HTV 2 u 21:35 sati
Bob Lepecka ponovno progoni Ashley i pravi probleme Steveu Knightu, ali kad ga Ray pokuša zaustaviti, Bob ga upozori da je Steve zapravo opasan. Cochrana nazove predsjednik i službeno ga nominira za vodeću funkciju u FBI-u, tako da on odluči poduzeti sve kako bi se zaštitio od procesa provjere. Kate od Raya zahtijeva istinu o njegovoj prošlosti.

Stalker, Doma TV u 21:50 sati
Nakon što gradonačelnik bude žrtvom uhode, TAU mora utvrditi uznemirava li ga jedan od njegovih gnjevnih birača ili mu se osvećuje skandalozna tajna iz njegove prošlosti.

FILMOVI

Merida hrabra, RTL u 20 sati
Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predjele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i s Meridom Hrabrom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zvijeri u uzbudljivom animiranom filmu studija Pixar.

Pljačka, HTV 1 u 20:05 sati
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene oso­be, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti. O pljački se na naslovnicama pisalo neko­liko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano: kraljevski seks skandal, korupciju u visokom društvu i savršeni zločin.

22 Jump Street, Nova TV u 21:50 sati
Jonah Hill i Channing Tatum spremni su za novi tajni zadatak u urnebesnoj komediji 22 Jump Street. Ovoga puta njihova misija ih vodi na fakultet gdje će pokušati stati na kraj tajanstvenom narko bossu!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala